9+1 fotós csoportban előforduló kommentelő

Összegyűjtöttem nektek a facebookos fotós csoportokban tevékenykedő arcokat kategóriákba. Te melyik vagy, vagy melyikkel találkoztál? Van olyan ismerősöd aki hasonló kommentelő a fotós csoportokban? Írd meg kommentben! Ha pedig valamilyen fajta kimaradt, azt se tartsd magadban!

1. A csendes gyilkos

Soha nem látod, csendben van. Nem kommentel, csak néha dob egy VICCES emojit a képedre, vagy épp arra a kommentre aki beoltotta a fotód.

2. A kritikus

Természetesen szar a fotó, de nem kell aggódni a kritikus leírja neked mi a rossz benne elejétől a végéig. Rendszerint 40+-os otthon ülő kisnyugdíjjas, de akad fiatalabb egyed is.

modell fotózás
portré fotózás

3. Túl okos modell

Modell, vagy sminkes, vagy fodrász, a lényeg hogy jobban ért a fényképezés művészetéhez mint te magad, és nem is tartja magában.

4. Önkéntes retusőr

Szerinte itt, meg ott, meg amott, nem is olyan jó a fotód, így önként csinál neked egy editet arról hogy mit is gondol róla. Lehet hogy órák mennek rá a rossz minőségű facebookról leszedett JPEG kép editálására, de leglább megmutatta! …és hogy volt-e értelme? Gyakorlásnak biztos!

5. A celeb fotós

Tök mindegy mit rak fel, hisz ismerjük! MENT A LÁJK HAVER!
A fotós akit mindenki ismer, így bármit feltölthet, garantált a siker.

6. Nekem tetszik!

Mindig van egy kommentelő aki a lehető leg-elfuseráltabb kép alatt megjelenő kritikák alá bekommenteli hogy „Nekem tetszik így is!”.
Ennek a csoportnak valószínűleg nincs szépérzéke, vagy csak nem vették fel a szemüvegüket a kommentelés előtt.

Minden ötlete a Pinterestről van, ez messziről lerí, viszont ha rákérdezel akkor természetesen azt fogja mondani hogy saját ötlet.
Bár ez isntagram trendeket mutató fotó, azért pinteresten is találni hasonlót.

7. A Pinterest arc avagy kontrollcé kontrollvé

Minden ötlete a Pinterestről van, ez messziről lerí, viszont ha rákérdezel akkor természetesen azt fogja mondani hogy saját ötlet.

8. A tudakozó

Ehhez sok mindent nem is kell hozzáfűznöm, gyakori kommentek tőle, pontosan idézve:

  • Ez hol???
  • OBI?
  • Exif?
  • Ezt mivel csináltad??

9. De megraknám (a modellt)!

Portréfotósok gyakran találkoznak a jelenséggel, bár egyre inkább szűrik őket szerencsére, de azért néha fellelhető 1-1 példány. Olyan kommenteket hagynak maguk után mint az „Engem a száma érdekelne..” vagy az „Ó de kár hogy van rajta ruha”. – elnézést ha nem pontosan idézek.

+1 a troll

Ezt magyarázni sem kell. Néha egy kitiltás a jutalma, de teljesen megéri olykor olykor kockáztatni.

Még több fotós vicc és poén érdekel?

Ha tetszett mutasd meg másoknak is, ha pedig valami kimaradt, mondd el nekünk kommentben, vagy jelezd instán! Még több viccet a poén menüpontban találsz.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers