A bűvös 100.000 – év végi céljaim teljesítve

Az előző, nem hivatalos blogomon összeszedtem november elején 4 célom, amit még 2018-ban teljesíteni szerettem volna. Ezzel a cikkel kések, már régen teljesítettem mindet, sőt, van amit túl is toltam. Lássuk mik voltak ezek.

Első 1.000.000 – Gurushots

Az első egy millió a legnehezebb, szokták mondani. Nos, itt csak az egy millió tapasztalati pontról volt szó. Sikeresen teljesítettem. November elején 900.000 ponttal rendelkeztem, így viszonylag könnyű dolgom volt.

Hogy mi is ez az oldal pontosan, és hogyan reagáltam az egy millió pontra azt IDE kattinva tudod megnézni / elolvasni.

Az első egy millió megtekintés

Sok fotós oldalon vagyok jelen. Az egyik ilyen megfejthetetlen oldal volt számomra az Unsplash. Itt 2-300 ezer megtekintéssel rendelkeztem amikor kitűztem ezt a célt. A rewind idején talán 2-3 millió volt már, most pedig amikor utoljára néztem már 4 milliónál jártam, szóval erősen túltoltam.
Ha érdekel hogy mi is ez az oldal, itt felsoroltam a linkeket amiken szót ejtek róla:

5000 instagram követő

Habár pont ma érkezett egy cikk arról hogy nem nagyon influencerkedek, bár ide klikkelve el is tudod olvasni kivel volt idén a legnagyobb kollabom.

5000 követőtől lehet csatlakozni a nagyobb influencer közvetítő cégekhez, így ez amolyan első nagy mérföldkő volt az instagramon nekem, még ha nem is fogom kihasználni teljes mértékben. Amikor kiírtam a célt akkor 4.300 ember foglalt helyet az instagram family-ben.

A bűvös 100.000

90.000 fotó megtekintéssel indultam, és valljuk be könnyűnek tűnik a dolog, határozottan nem az. Jelenleg 114 ezerrel sikerült megugranom a célom, de nagyon nehezen ment. Mellesleg, nem is olyan régen készült erről a fotós oldalról is egy videó, amit cikk formában ide klikkelve tudsz elolvasni és megnézni.

Ezek voltak az én céljaim, ha neked is sikerültek az ide terveid, írd meg őket kommentben, vagy számolj be arról mik a tervek a jövő évre!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers