Digitális detox, több kreativitás?

Mi az a Digitális Detox? Erre Bánkúti Dani videója adhat teljes választ. Nem egy újkeletű dolog, a fő lényege a kezdeményezésnek hogy:

Kicsit kiszakadj a digitális világból, ne kövesd annyira az értesítéseket, ne függj a telefonodtól, és adj magadnak egy kis teret offline is.

Nézz sok fotót elv

Nagyon sokszor hallottam ezt mikor elkezdtem a fotózást hogy ahhogy hogy egyre jobb és jobb legyek nézzek sok, sőt mi több, rengeteg fotót. Ez az elv egy darabig működik is.

Viszont pontosítanám a megfogalmazást:

Nézz sok JÓ (KIVÁLÓ) fotót!

Ugyanis nem mindegy ezek milyen minőségűek. Nekem idén ez volt egy apró „digitális detoxom”, több barátom is beszámolt róla hogy mióta nem jár be nagyobb fotós csoportokba facebookon, azóta sokkal kreatívabb. Így én is hasonlóan cselekedtem, az összes ilyen csoportban beállítottam hogy a feedben ne jelenjen meg, és 2 másik oldalon nézegetek képeket, ahova teljesen profi munkák kerülnek fel.

Több kreativitás, jobb koncentráció

Ez csak egy apró példa volt, viszont nagyobb terveim vannak nekem is ilyen téren, mindenképp figyelmedbe ajánlom Dani videóját, mert remekül összefoglalja a dolgokat.

Mára ennyivel készültem, írd meg véleményed kommentben, vagy azt hogy te mennyire függsz az online világtól. Ha pedig kérdésed van, azt is nyugodtan tedd fel nekem.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers