51 ezer nézővel nyitottuk az új évet

Hello, 2019! Üdv.
Jó hírekkel szolgálhatok, gyorsan össze is foglalom mi lesz év elején.

Új év, új én

A blog új design-t kapot. Valoszínű most jódarabig ez lesz a végleges. Remélhetőleg nem kell majd ezeken változtatni. Decemberben alakult a blog, egy hónap alatt ideje volt ennek. Most már csak a tartalom “gyártásra” kell majd figyelnem.

Exklúzív tartalmak frissítése

Fontos idei feladatnak tekintem az exklúzív tartalmak frissen tartását. Dolgozok még több videós tartalmon, amik között oktatójellegűek is lesznek.

Emellett a blog jobb oldali sávjában már fel lehet iratkozni, és követni lehet exklúzívan a cikkeket.
De ott van még a hírlevél is ahova a még exklúzívabb tartalmak mennek ki idén. Igyekszem behozni ezeket a lemaradásaim.

51.000 az nagyon sok!

Pinteresten 51 ezerrel zártam az idei évet. Ennyi havi látogatóm illetve követőm volt a decemberi hónapban. Igyekszem majd ezt tartani. Korábban 47 ezernél be is számoltam erről.

Ezzel egyidőben létrehoztam egy statisztikai oldalt ahol látható minden statisztikai adatom amit havonta monitorozni illetve frissíteni fogok. Itt megtekinthető lesz majd mindig az előző év rewind videója is.

Kevesebb social media, több tartalom

Minden évben sok “tartalomgyártó” megfogadja hogy jövőre igyekszik majd jobb és minőségibb tartalmakat gyártani és bla, bla, bla.
Na, de viccet félretéve, szeretnék egy kicsit változtatni a fotós tartalmaimon is, és ehhez kevesebb social media szükséges, azt vettem észre. Írtam is egy cikket a digitális detox kapcsán, amit igyekszek majd idén én is alkalmazni.

Köszi a feliratkozásokat, és az építő jellegű hozzászólásokat! Utóbbiakat várom az új design kapcsán is.

BÚÉK!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers