Youpic és Gurushots vélemény, frissítések

2018 utolsó felében a Youpic és a Gurushots oldal is frissültek. Hogy mik az újdonságok, azokról ebben az új videóban beszámolok. Annak aki pedig inkább olvasna, lentebb görgetve elérhető írásos formában is az anyag.

Igyekszem mindig naprakész lenni így ez egy frissítés.
Ha megnéznéd a nagyobb videókat amiket készítettem az oldalakról a Youpic cikket ide klikkelve, a Gurushots cikket pedig ide kattintva éred el.

Youpic

Kezdem a Youpic frissítéssel. Itt több dolgot is kaptunk:

  • Nem lehet most már a saját posztunkat like-olni.
  • Illetve, 1 like helyett most már 50 lájkot rakhatunk egy képre. Ezek előnyeiről, hátrányairől és miértjéről a videóban beszéltem.
  • Napi egy fotót tölthetünk fel, a korábbi korlátlan helyett
Youpic mystery fire - mi az - whats this?
Mi az a YouPic mystery fire?

Ami kimaradt a vieóból, van egy mystery fire nevű opció, ami a főoldalon a nevünk alatt jelenik meg. Ez olyan mint a Snapchat applikáción belüli láng. Azt mutatja mennyi fotót tettünk közzé egyhuzamban, tehát ha 7-et mutat, azt jelenti hogy egy hete folyamatosan minden nap tettünk ki fotót.

Az enyém most 40, azaz negyven napja folyamatosan töltök fel fotókat.

Gurushots

Több újdonság is érkezett az utóbbi időkben. Az egyik ilyen az auto fill átvariálása volt a másik pedig a 24 óra alatti csatlakozás „fizetőssé” tétele. Ha 24 óra van már csak hátra egy challenge-ből, akkor csak a boost-hoz szükséges kulccsal tudsz csatlakozni.

A videóban elmondom az én taktikám, amivel eddig én is játszottam.

Remélem tetszett a videó, ha van olyan oldal amivel szeretnéd hogy foglalkozzak, és még nem találtad meg a fotós oldalak között, akkor nyugodtan írd meg kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers