Mi az a #sunsetsquad esemény?

2018 nyarán csatlakoztam egy influencer ügynökséghez. Ott ismertem meg Voidfilled-et, aki akkoriban is szervezett eseményeket. Ilyen esemény volt a Normafun, és a Sunsetsquad is. Az utóbbin én is részt vettem.

Fotó: Szabó Viktor

Mi ez az esemény?

Az esemény lényege hogy több fotós és olyan ember akik szeretik ha fotózzák őket, vagy csak simán társoságkedvelők, összegyűlik és remek képeket készít. Kreatívkodik, ismerkedik, szórakozik.
Szerintem remek kezdeményezés.

Később a szervezés stafétáját Zsombors vette át, így az idei posztja ihlette ezt a blogbejegyzést is. Bár amúgy is írni akartam erről, de így előrébb vettem a sorban.

Most, hogy kezdenek hosszabbodni a nappalok… újra elkezdjük a sunsetsquad szervezését!

(zsombors instagram bejegyzése)

Bárki mehet az eseményre?

Elméletben igen, gyakorlatban nem.

Nem jöhet akárki, és itt nem azt mondom, hogy akkor kell egy adott követő számmal rendelkezned, hogy jöhess… hanem azt, hogy olyan embereket várok ezen túrákra akik készek alkotni és az Instagram oldalad azt tükrözi, hogy nyitott személyiség vagy!
Pontos kritériumok nem lesznek, de maximum 20 főt szeretnék alkalmanként, de persze ki tudja , hogy alakulnak majd a dolgok…

(a bejegyzés folytatása)

Bár a régi szervezés is hasonlóképpen működött.
Gyakorlatilag természetesen mindenkit várnak az eseményre, én már nagyon várom az idei megmozdulásokat, remélhetőleg ott is leszek. Úgyhogy gyűjtöm is őket a blogon, az események menüpontnál megtalálhatóak lesznek ezek a cikkek.

A cikkben látható képeket én fotóztam a #sunsetsquad eseményeken.

Még több képet néznél?

Ha még több képet néznél, keress meg instagramon.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers