Magyar instagram csoportok a facebookon

Sokan szeretnének jobban, tudatosabban és eredményesebben instagramozni. Ezt támogatva, létrejöttek a facebookon közösségek, ahol a tagok egymást segítve tudnak előrébb jutni a hírfolyam legtetejére. Összeszedtem azokat a csoportokat amiknek én is tagja vagyok, és elmondom melyikről mi a véleményem.

Magyar instagram közösség avagy #MIK

A magyar instagram közösség talán a legnagyobb facebookos közösség amivel találkoztam. Az oldalukat 8 ezren kedvelik, a csoportban pedig 2 ezer ember foglal helyet.
Olyan nagy tematikát nem tapasztaltam, de az adminok kiválóan teszik a dolgukat, van aktivitás is, így ha kérdésed van ide bármikor jöhetsz.

Cenzúrázott tippek és trükkök

Több mint 1300 tag van jelen a Pikrea által létrehozott Instagram Marketing Tudatosan csoportban. Itt is előkerül rengeteg tipp és trükk, viszont van egy olyan negatívum amit kiemelnék.

Erős cenzúra uralkodik a csoporton, vannak témák amiket nem lehet feszegetni, illetve erősen be van szabályozva ki és mit posztolhat. Sajnos ezek miatt picit kevésbé van kedve egy átlagfelhasználónak posztokat indítani, így azok más csoportokban landolnak.

Update: Annyira erős a cenzúra hogy nekem egyik posztomat sem engedik ki. Jelenleg is áll bent két posztom.
Update 2.0: 2020 van, és 2019-es posztom nincs kiengedve.

Instagram marketing tudatosan ahol nem engedik ki a posztjaid.
Valószínűleg direkt nem engedik ki a posztjaim a csoportban.

Kicsi a bors, de aktív

Az Instagram Enagement Magyarország egy viszonylag új csoport, jelenleg alig 100 taggal büszkélkedik. Ami pozitívum hogy ennek ellenére egy nagyon aktív, és nagyon lelkes közösség részesei lehetnek az ide csatlakozók.

A csoport nagyon aktív van minden napra egy-egy tematika, és sok újdonsággal találkozhatunk. Szerintem mindenképp megéri ide csatlakozni, és jelen lenni.

Ez csak a jéghegy csúcsa

Ezek mellett számos csoport teszi a dolgát facebookon, és valószínű mindegyik adminjai segítenek abban hogy minél jobb legyen a felhasználók elérése, vagy ingyen vagy pénzért cserébe. Nekem is van pár cikkem instagram témakörben, ha még nem olvastad őket akkor mindenképp megérnek egy pár percet.

Te melyik oldal tagja vagy? Mondd el nekem kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers