Hogyan lehet sok feliratkozóm Youtubeon ingyen?

Sok youtube-os csoportban tag vagyok, a minap az egyik felhasználó kérdése felkeltette az érdeklődésem. A kérdés így hangzott (nem pontosan idézem):

Érdekelne ki hogyan tornázza felfelé a feliratkozóinak a számát? Nem a fizetős megoldások érdekelnek.

Manapság azt vettem észre, mindenki ingyen és azonnal akar mindent. Már korábban volt cikkem arról hogy mi a baj a magyar youtuber közösséggel. Aki még nem olvasta az ide kattintva most pótolhatja.

Kapcsolatépítés

Több kommentben is előjött a kapcsolatépítés. Amikor megcsinálsz egy csatornát akkor érdemes szólni a barátoknak, ismerősöknek, facebook ismerősöknek, hogy van ilyen csatorna, és kövessék be. Az első párszáz feliratkozót így lehet megszerezni.

Follow for follow

A be-ki követős módszer az instagrammal ellentétben itt nem működik. Nincs is rá szerintem jó automatizáció, és a platform is ki tudja szűrni ezeket.

Ugyanilyen rossz megoldás amikor valaki követőket vagy megtekintéseket vesz.

Elvileg számít a jó tartalom

Azt mondják számít az is hogy jó tartalmat hozzon a csatorna. Ez sok esetben működik is, ilyen a Bánkúti Dani csatornája is, akinek egyik videója alapján született a blogra egy cikk is. De az algoritmust nem érdekli mennyire jó a tartalmad sajnos.

Összegezve

Tuti recept nincs. Javaslom az apró tippek és trükkök betartását, illetve a marketingeszközök használatát is. Ingyen senkiből nem lett még szupersztár.

Olvasd el a YOUTUBE tippeket és trükköket a youtube kategória alatt.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers