Top 5 képszerkesztő app mobilra

Néha útközben jól jön az ha 1-1 instastory-t mobilon is össze tudunk rakni. Elhoztam a legjobb appokat amivel naprakész maradhatsz, és remek fotókat készíthetsz. Lássuk is!

Snapseed

A Google által gyártott app az egyik legnépszerűbb képszerkesztő mobilon. Egyszerű kezelni valószínűleg ez a titka. Nekem is fent van a telefonomon. Én általában csak retusálni szoktam vele telefonnal készült képeket, a nagyobb munkákat gépen dologozom ki. Hiányossága számomra hogy nem tud rétegekkel dolgozni.

iTunes letöltés | Android letöltés

VSCO

A népszerű VSCO színezést tudjuk ezzel a képeinkre tenni. Egyszerű, elég egy filtert ráhúzni a képre. Aki komplexebben szeretne szerkeszteni annak van erre is lehetősége. Sajnos egy ideje nagyon kevés az ingyenes tartalom a programon belül.

iTunes letöltés | Android letöltés

Lightroom mobile

Nagyon népszerű az Adobe programja is a mobilosok körében. Alap szerkesztésekre tökéletes is, viszont a kompexebb dolgokra már nem képes. Én személy szerint nem szeretem, mert a képszerkesztésem fontos folyamatai maradtak ki a free verzióból, így ezt nem is nagyon használom. A Lightroomot részletesen is teszteltem azóta. Ha érdekel akkor ide kattintva tudod elolvasni a cikket.

iTunes letöltés | Android letöltés

Van már videó is a témáról

A Youtube csatornám szárnyal, így íme a témáról készült videóm.

Lightroom mobile presetek: Ingyen

Korábban bemutattam a blogon is ingyenes LR preseteket amik a mobilos verzióba is passzolnak, illetve azóta frissült a LR mobil verziója, így saját preseteim is lementhetőek egy koppintással!

Enlight

Anno fizetős volt, én meg is vásároltam. Azóta érkezett egy update, így bárki ingyenesen letöltheti bizonyos korlátokkal. Én nagyon szeretem, remek maszkolási lehetőségek vannak benne, és széles választékkal rendelkezik effektek terén is. Analógból és egyéb színezésből sincs hiány. Az egyik kedvencem.

iTunes letöltés

Huji

Itt lényegében nem mi szerkesztjük a képet, valamennyire a véletlenre van bízva milyen lesz a vége. A program az analóg időket idézi, exponálás után várnunk kell pár másodpercet, és utána tudjuk megnézni és lementeni az elkészült képünket.

iTunes letöltés | Android letöltés

Összegzés

Persze aki jobb minőséget szeretne annak mindenképp a pc-n történő szerkesztést ajánlom hisz az lesz profi, de 1-1 instasztorihoz jól tud jönni 1-2 ilyen applikáció. Te használod ezeket az appokat? Mit használsz még mellettük? Írd meg kommentben.

Kapcsolódó cikk: Képszerkesztő programok PC-re! »

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers