Top 5 képszerkesztő app mobilra

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Néha útközben jól jön az ha 1-1 instastory-t mobilon is össze tudunk rakni. Elhoztam a legjobb appokat amivel naprakész maradhatsz, és remek fotókat készíthetsz. Lássuk is!

Snapseed

A Google által gyártott app az egyik legnépszerűbb képszerkesztő mobilon. Egyszerű kezelni valószínűleg ez a titka. Nekem is fent van a telefonomon. Én általában csak retusálni szoktam vele telefonnal készült képeket, a nagyobb munkákat gépen dologozom ki. Hiányossága számomra hogy nem tud rétegekkel dolgozni.

iTunes letöltés | Android letöltés

VSCO

A népszerű VSCO színezést tudjuk ezzel a képeinkre tenni. Egyszerű, elég egy filtert ráhúzni a képre. Aki komplexebben szeretne szerkeszteni annak van erre is lehetősége. Sajnos egy ideje nagyon kevés az ingyenes tartalom a programon belül.

iTunes letöltés | Android letöltés

Lightroom mobile

Nagyon népszerű az Adobe programja is a mobilosok körében. Alap szerkesztésekre tökéletes is, viszont a kompexebb dolgokra már nem képes. Én személy szerint nem szeretem, mert a képszerkesztésem fontos folyamatai maradtak ki a free verzióból, így ezt nem is nagyon használom.

iTunes letöltés | Android letöltés

Kapcsolódó cikk: Képszerkesztő programok PC-re! »

Enlight

Anno fizetős volt, én meg is vásároltam. Azóta érkezett egy update, így bárki ingyenesen letöltheti bizonyos korlátokkal. Én nagyon szeretem, remek maszkolási lehetőségek vannak benne, és széles választékkal rendelkezik effektek terén is. Analógból és egyéb színezésből sincs hiány. Az egyik kedvencem.

iTunes letöltés

Huji

Itt lényegében nem mi szerkesztjük a képet, valamennyire a véletlenre van bízva milyen lesz a vége. A program az analóg időket idézi, exponálás után várnunk kell pár másodpercet, és utána tudjuk megnézni és lementeni az elkészült képünket.

iTunes letöltés | Android letöltés

Persze aki jobb minőséget szeretne annak mindenképp a pc-n történő szerkesztést ajánlom hisz az lesz profi, de 1-1 instasztorihoz jól tud jönni 1-2 ilyen applikáció.

Te használod ezeket az appokat? Mit használsz még mellettük? Írd meg kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Csatlakozás a többi 805 feliratkozókhoz

fotós kihívás 2020

53 héten keresztül 53 témát küldök, amit egy hét alatt kell elkészítened. Ha szeretnéd.

Csatlakozz!

Nap
Óra
Perc