Mi van 10 millió megtekintésen túl?

Pár fotós oldalról készítettem az elmúlt időszakban teszteket, videó és cikk formában is, most viszont rekordot döntöttem ezekkel, hiszen átléptem a 10 milliós álomhatárt. A linkedin profilomon amúgy volt erről infó, annak aki ott követ, de most frissítettem a blogon a statisztika fület is és most érkezik a hivatalos közlemény is erről.

Ezek csak számok.

Ezek csak számok, nemzetközi fotós oldalakon, amit a hazai piacról kevesen követnek. De minden ilyen mértföldkőnél érdemes szerintem megállni, elidőzni és visszanézni picit. Így most ez fogjuk csinálni.

2019 és a blog

Idén 2019-ben azt határoztam el hogy minden héten érkezik legalább 1 cikk. Az 1 az minimum, általában a szombati napra időzítettem ezeket a cikkeket, amikor pedig kettő érkezik akkor szerdára és szombatra esik a premier. Kivétel az ilyen cikkeknél mint a mai, amik rendszeresen random jönnek.

Jelen tendencia szerint az oktató jellegű tartalmakat, a social media híreket és az eseményeket szeretném idén előtérbe hozni. De sok saját projektet is ide fogok publikálni.

Közösségi oldalak

Van nekem egy facebook közösségi csoportom, azt is szeretném megtolni picit, illetve admin lettem egy instagram közösségi csoportban, amire szintén több időt szeretnék fordítani.

Illetve, van olyan közösséi oldalam ahol változások lesznek pl. a Behance profilom, ahova igyekszem minőségibb projekteket feltölteni.

Több személyes

Személyes tartalmakból sem volt eddig hiány, ezeket is összegyűjtöttem.

Webshop

A webshop is egyre jobb és jobb lesz, szóval oda is kerülnek fel az ingyenes tartalmak, háttérkép pack-ok, presetek és minen ami jó és szükséges.

Röviden és tömören ennyi dolgot szerettem volna összefoglalni ebben a cikkben. Mindenkinek tartalmas hetet kívánok, és köszi hogy végigolvastad. Ha kérdésed van vagy észrevételed, akkor jelezd kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers