Bizonyíték: Elkezdte az instagram törölni a kamu követőket

Tegnap fejtegettem az egyik instagrammal foglalkozó csoportban hogy miért örülnek annak a magyar youtuberek hogy az instagram elkezdi a kamu követők eltávolítását.

Jelentős tábor

A magyar youtuberek nagyrésze jelentős kamu instagram követőtáborral rendelkezik. Ezt te is tudod csekkolni, hogy ki mennyivel, már írtam erről egy cikket, amiben linkeltem is az eszközt amivel kimutatható a dolog.

150 ezer kamu követő nem terem senki profiljára, így nem is értettem hogy miért örülnek annak hogy eltűnik majd ennyi követő.

Nem ők vették? Esetleg nem is tudnak róla hogy van nekik is kamu követőjük? Vagy esetleg azt hitték nem lépi meg az instagram soha ezt? Egy ideje hitegetnek vele minket.

2019.02.12

Fontos! Ez nem a fent linkelt videós ellen szól, csak a tegnapi nap folyamán róla is készült screenshot és ez maradt meg mára. Többen is vannak, illetve ezek az infók a linken mindenkinek elérhetőek.

Szóval a keddi képen látható hogy 49% a valós követők aránya a 261 ezerből.

2019.02.13

Ez pedig a mai napra virradóan készült screenshot. Eltűnt kb. 7 ezer felhasználó, de még így is maradt pár ezer. Szerintem szép lassan kezdi el ezt az instagram, vagy lehet hogy csak egy apró hullám volt? Majd kiderül. Mindenesetre a számok azt mutatják még így is csak 1%-al lett kevesebb kamu követője a fent linkelt profilnak.

Íme a social blade statisztika tegnapról:

Neked mennyivel csökkent a követőid száma? Írd meg kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers