Keress pénzt a fotózással: adj el printeket

Manapság egyre nagyobb divatja van a printeknek. Művészetekből nehéz megélni hazánkban, így mindig keressük azokat a lehetőségeket amikből pénzt tudunk csinálni. Ez persze nem rossz, amíg nem fordul át a hobbi abba hogy minél többet akasszunk belőle. Összegyűjtöttem pár oldalt ahol viszont ha elég jók a képeid, szert tehetsz egy kis mellékes jövedelemre.

YouPic

A Youpic weboldaláról készítettem már videót is, amiben részletes teszt is van az oldalról. Ez egy közösségi fotós oldal ahova feltöltheted a fotóid. Plusz lehetőség, beállíthatod melyik fotódat lehessen printként is megvásárolni.

Többféle printfajta közül lehet választani, az árat testreszabhatjuk, szóval elég széles választáka van az oldal ezen részének. Annak aki nem akar sokat foglalkozni a beállításokkal mindenképpen kedvező választás ez a weboldal.

Tovább az oldalra
Vásárlás előtti pillanat.

Fine Art America

Itt már bővebben lehet kalibrálni a dolgokat. Elég népszerű weboldal, bögrétől kezdve, párnáig, mindenre rá lehet helyezni a fotónkat. Sokkal több idő feltölteni 1-1 terméket, és részletesebb infókkal is lehet ellátni. Aki profibban űzi a dolgokat annak mindenképp ezt az oldalt ajánlom.

Tovább az oldalra

Pictorem

A következő oldal nem annyira ismert, de ahogy ezt már egy másik cikkben is írtam ezen az oldalon megnézheted hogy melyik fotód hogy nézne ki a faladon. Később van lehetőséged megrendelni az adott fotót is.

Te ismersz hasonló printekkel foglalkozó weboldalt?

Ha igen, jelezd kommentben a cikk alatt! Ha pedig kérdésed, vagy észrevételed van, azt is jelezd kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers