Hogyan készíts 360 fokos panorámaképet facebookra?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Mostanában sok olyan cikk úgy születik hogy találkozok egy problémával, megoldom és eszembe jut hogy ha én eddig kerestem, akkor más vajon meddig fog? Majd megírom a cikket hogy ne kelljen keresgélni. Így lett cikkem a digitális rajztábláról és így lett a “Hogyan nézne ki a fotóm a falon” cikk is. Meg persze a mai cikk is.

360 menő, a 3D még menőbb

Facebookon nehéz kitűnni, a 180 fokos panoráma már nem menő, azt bárki tud, a 360 menő, a 3D-s képekkel pedig igazi celebség van. De most mi a másodiknál időzünk el, ugyanis van olyan eszköz mint pl. a telefon ami alapból képes ilyet készíténi, ott csak ráböksz a feltöltésre és fent is van.

DJI a rosszfiú

Az én DJI gépem viszont elfelejtette az exifet úgy módosítani hogy a facebook felismerje miről is van szó, így bárhogy töltöttem fel facebookra, nem lett 360-am, csak egy tömörített képem.

Ekkor kezdtem el keresgélni és találtam egy weboldalt ami automatikusan kiegészíti a meta-tag-ekkel amikre szüksége van a fotónak és te letöltheted ingyen a kész képet.

Szóval bátran összerakhatsz 360-at akár photoshopban is, DSLR-el fotózva, mert ez a program elintéz neked mindent.

IDE kattinva tudod elérni az oldalt.

Mellesleg az én eslő 360 panorámat itt tudod meglesni, remélem segítség volt a cikk, további olvasnivalóért görgess még, ha pedig véleményed vagy kérdésed van kommentben jöhet!

A többi ilyen 360 fokos panorámaképet IDE KLIKKELVE tudod megnézni.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers