Hogyan készíts 360 fokos panorámaképet facebookra?

Mostanában sok olyan cikk úgy születik hogy találkozok egy problémával, megoldom és eszembe jut hogy ha én eddig kerestem, akkor más vajon meddig fog? Majd megírom a cikket hogy ne kelljen keresgélni. Így lett cikkem a digitális rajztábláról és így lett a „Hogyan nézne ki a fotóm a falon” cikk is. Meg persze a mai cikk is.

360 menő, a 3D még menőbb

Facebookon nehéz kitűnni, a 180 fokos panoráma már nem menő, azt bárki tud, a 360 menő, a 3D-s képekkel pedig igazi celebség van. De most mi a másodiknál időzünk el, ugyanis van olyan eszköz mint pl. a telefon ami alapból képes ilyet készíténi, ott csak ráböksz a feltöltésre és fent is van.

DJI a rosszfiú

Az én DJI gépem viszont elfelejtette az exifet úgy módosítani hogy a facebook felismerje miről is van szó, így bárhogy töltöttem fel facebookra, nem lett 360-am, csak egy tömörített képem.

Ekkor kezdtem el keresgélni és találtam egy weboldalt ami automatikusan kiegészíti a meta-tag-ekkel amikre szüksége van a fotónak és te letöltheted ingyen a kész képet.

Szóval bátran összerakhatsz 360-at akár photoshopban is, DSLR-el fotózva, mert ez a program elintéz neked mindent.

IDE kattinva tudod elérni az oldalt.

Mellesleg az én eslő 360 panorámat itt tudod meglesni, remélem segítség volt a cikk, további olvasnivalóért görgess még, ha pedig véleményed vagy kérdésed van kommentben jöhet!

A többi ilyen 360 fokos panorámaképet IDE KLIKKELVE tudod megnézni.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers