2 fotóval elértem 12.000 embert a facebookon organikusan

Az organikus elérések a béka feneke alatt vannak a facebookon. Pont emiatt hagytam el anno én is az egyik oldalam, ami már hitelesítést is kapott a facebooktól.

Mindenki átment instára.

Menő lett átmenni instára, ahol még rendes elérés volt, anno amikor én is átmentem lehetőség volt arra hogy ingyen akár eljuss a követőid 100%-hoz is. Azóta ez is megváltozott, illetve szép lassan ugyanaz lesz az instán az organikus eléréssel mint anno a facebookkal. Ez amiatt van mivel egyre több a felhasználó, egyre több a hirdetés, és egyre több a pénz.

De vissza a facebookra!

Egy ideje tolja a facebook az oldalait, reklámozgatja értesítésben az ismerőseimnek is, és erőlteti, rájött arra hogy sok oldalt elhanyagoltak, emiatt szerintem javultak az organikus elérések is. Ezt bizonyítja hogy 2 360-as poszttal elértem több mint 12 ezer embert. Mutatom is:

Ezt az értesítést kaptam ma a Facebook oldalamra.

12.3 ezer embert értem el, ebből 5.6 ezer reagált is a bejegyzéseimre, ami elképesztő ahhoz képest hogy alig vagyok aktív az oldalon.

De jöjjenek a számadatok, posztonként!

Első poszt: 6 ezer elért ember és majdnem 2 ezer kattintás. 23 komment, és 77 megosztás. Elképesztő!

Második poszt: szintén hasonló számadatok 8 ezer megtekintés és majdnem 3 ezer kattintás. A megosztások száma is hasonló, itt 76, viszont 2x annyi komment érkezett: 46.

Zseniális, köszönöm mindenkinek aki megosztotta ezeket a posztokat!
Biztos hogy lesznek még ilyen 360 képek, aki még többet nézne annak ajánlom a 360 albumomat.

Ha pedig te is kreálnál 360-as fotót ebben a cikkben segítek!

Szép hétvégét kívánok, és köszönöm a figyelmet!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers