5 photoshop oktató magyar youtuber

A neten rengeteg ingyenes anyag található a Photoshop-ról. A legjobbakat összegyűjtettem ebbe a cikkbe a magyar frontról. Tehát ha PS oktatást keresel magyarul, náluk mindenképp érdemes szétnézni.
Magát a programot ide kattintva tudod letölteni.

Budai Petur

Kb 20 ezer feliratkozóval és több mint 2 millió megtekintéssel az egyik legaktívabb youtuber Budai Petur. A Photoshoptól elkezdve, a Lightroomon át, mindennel foglalkozik ami képszerkesztés.

Welczenbach Tamás

WTamásnak kevés ingyenesen elérhető anyaga van fent, de azok nagyon az elejétől mutatják be a program használatát. Így aki nagyon kezdő annak elsőre őt ajánlanám.

Jancsó Gergely

Bár neki is több fizetős anyaga van mint ingyenes, és nem is konkrétan PS oktatás. De a videói sok háttérinformációt tartalmaznak, és a fényfestésről is gyakran esik szó.

Nyári Roland

Roland a Children of Distance zenekar egyik alapító tagja. Szabadidejében fotósként tevékenykedik, és eddig egy nagyon részletes PS oktató videója érkezett, amit érdemes is megnézi. Hosszú, de annál tartalmasabb.

AquilaPhoto

Ha még nem lett volna elég akkor bemutatom őt is, bár mostanában inkább szponzorációk foglalják el a csatornáját, régebbről van pár PS oktatása is. Ami pozitívum, általában rak bele tartalomjegyzéket, a leírásba, így amit már tudunk azt át tudjuk egyszerűen tekerni.

Photoshop alternatíva

Ha nem tetszik a photoshop, számos alternatíva közül választhatsz. Összegyűjtöttem 6 (+PS) olyan képszerkesztő programot amik hasznosak lehetnek számodra.

Neked ki a kedvenc magyar youtubered aki foglalkozik fotózással és képszerkesztéssel? Írd meg kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers