360 fokos interaktív gömbpanorámák

Korábban volt szó arról hogy hogyan lehet egyszerűen gömbpanorámát, azaz 360 fokos fényképet készíteni. Ezt a témát tovább boncolgattam, és tovább toltam, így most debütál az egyik új funkció a blogomon.

Interaktív tartalom

Elég interaktív a cucc, mivel lehet forgatni, telefonnal pedig vele együtt forogni, így nagyon különlegesnek tartom. Egy ideje már elérhetőek ezek a 360 panorámák menüpont alatt, de blog cikket még most írtam róla elsőnek.

12 ezer ember nem tévedhet

Korábban arról is beszámoltam hogy 12 ezer embert ért el 2 ilyen fotóm, szóval úgy gondoltam van benne lehetőség. Azóta sikerült megdöntenem ezt a rekordot is, szóval lehet hogy lesz frissítése a cikknek.

Tiszaújváros, Polgár, Budapest

Eddig még ebben a 3 városban volt lehetőségem ilyen panorámákat készíteni, viszont azokat széles választékban, hiszen van naplementével egybekötött, és van éjjeli felvétel is. Van madártávlatból és van nagyon magasból is. Igyekszem a jövőben több helyre eljutni, és készíteni még ilyen fotókat.

Ide kattintva tudod meglátogatni a 360 fotógyűjteményem.

Ha szeretnél te is ilyen panorámákat vagy más jellegű légi felvételeket, akkor keress bizalommal a ‘kapcsolat’ menüpontban megadott elérhetőségeimen.

Illetve itt van egy videó is a használatukról:

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers