360 fokos interaktív gömbpanorámák

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Korábban volt szó arról hogy hogyan lehet egyszerűen gömbpanorámát, azaz 360 fokos fényképet készíteni. Ezt a témát tovább boncolgattam, és tovább toltam, így most debütál az egyik új funkció a blogomon.

Interaktív tartalom

Elég interaktív a cucc, mivel lehet forgatni, telefonnal pedig vele együtt forogni, így nagyon különlegesnek tartom. Egy ideje már elérhetőek ezek a 360 panorámák menüpont alatt, de blog cikket még most írtam róla elsőnek.

12 ezer ember nem tévedhet

Korábban arról is beszámoltam hogy 12 ezer embert ért el 2 ilyen fotóm, szóval úgy gondoltam van benne lehetőség. Azóta sikerült megdöntenem ezt a rekordot is, szóval lehet hogy lesz frissítése a cikknek.

Tiszaújváros, Polgár, Budapest

Eddig még ebben a 3 városban volt lehetőségem ilyen panorámákat készíteni, viszont azokat széles választékban, hiszen van naplementével egybekötött, és van éjjeli felvétel is. Van madártávlatból és van nagyon magasból is. Igyekszem a jövőben több helyre eljutni, és készíteni még ilyen fotókat.

Ide kattintva tudod meglátogatni a 360 fotógyűjteményem.

Ha szeretnél te is ilyen panorámákat vagy más jellegű légi felvételeket, akkor keress bizalommal a ‘kapcsolat’ menüpontban megadott elérhetőségeimen.

Illetve itt van egy videó is a használatukról:

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Csatlakozás a többi 789 feliratkozókhoz

fotós kihívás 2020

53 héten keresztül 53 témát küldök, amit egy hét alatt kell elkészítened. Ha szeretnéd.

Csatlakozz!

Nap
Óra
Perc