A legjobb fotós és drónos helyek Magyarországon

Nincs ötleted hova menj fotózni? Mi mutatna jól fotón? Vagy keresel egy kék lépcsőházat egy remek look-up fotóhoz? Esetleg a drónoddal repkednél valamerre? Mindenre van megoldás.

Pesten fotóztam spot térkép

A Pesten fotóztam az egyik legnagyobb magyar fotós csoport. Több tízezer tag tevékenykedik, tavasszal pedig az ő segítségükkel készült el ez a spot térkép. Megnyitva látható megannyi fotós hely, look-up-ok és más érdekes épületek gyűjteménye. Szerencsére nem csak budapesti és magyar helyek vannak fent, hanem külföldi spotok is felkerültek rá.

Tehát ha jó fotós helyek érdekelnek Budapesten, akkor ez a te térképed.

Ide klikkelve tudod megnyitni a térképet.

Ha épp szükséged van egy budapesti lépcsőházra, akkor valószínűleg tuti rajta lesz a térképen amit keresel.

Ha esetleg elakadtál hogy ezeken a helyeken mit fotózz, vagy némi extra ötlet kellene, akkor ezeket a cikkeket javaslom még neked:

A legjobb drónos helyek

Ismerős és ismeretlen drónos helyek kaptak szerepet ezen a térképen. Rengeteg hely van itt is amit érdemes meglátogatni és megörökíteni, szerintem nem csak drónnal. De elsősorban nekik készült a térkép.

Ide kattintva tudod megnyitni a térképet.

Illetve ebben a facebook posztban folyamatosan frissülő térképet találsz ehhez. Köszönjük The SmithDroneian a folyamatos frissítést!

A legnépszerűbb és legjobb drónos helyek térképe.

Fontos! Drónozás előtt olvasd el a drónos szabályokat! Sok cikket írtam a témában, úgyhogy ha érdekelnek akkor ezeket feltétlen olvasd el:

+1 drónos/fotós hely

Lehet helyet kapott a térképen már, de mindenképp ki kell emelnem a haladó gondoldás miatt Eger városát. Az Egri vár és könyéke nyitott a fotósokra és drónosokra, annyira hogy innen tudod letölteni a szükséges dokumentumokat, illetve megtalálod a szükséges e-mail címeket is, amik ahhoz kellenek hogy engedélyt kapj fotózásra. Király, nem? 🙂

Ha tudsz te is olyan helyeket amik nincsenek rajta a térképen küldd el nekem instagramon, vagy itt kommentben írd meg!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers