A legjobb fotós és drónos helyek Magyarországon

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nincs ötleted hova menj fotózni? Mi mutatna jól fotón? Vagy keresel egy kék lépcsőházat egy remek look-up fotóhoz? Esetleg a drónoddal repkednél valamerre? Mindenre van megoldás.

Pesten fotóztam spot térkép

A Pesten fotóztam az egyik legnagyobb magyar fotós csoport. Több tízezer tag tevékenykedik, tavasszal pedig az ő segítségükkel készült el ez a spot térkép. Megnyitva látható megannyi fotós hely, look-up-ok és más érdekes épületek gyűjteménye. Szerencsére nem csak budapesti és magyar helyek vannak fent, hanem külföldi spotok is felkerültek rá.

Tehát ha jó fotós helyek érdekelnek Budapesten, akkor ez a te térképed.

Ide klikkelve tudod megnyitni a térképet.

Ha épp szükséged van egy budapesti lépcsőházra, akkor valószínűleg tuti rajta lesz a térképen amit keresel.

Ha esetleg elakadtál hogy ezeken a helyeken mit fotózz, vagy némi extra ötlet kellene, akkor ezeket a cikkeket javaslom még neked:

A legjobb drónos helyek

Ismerős és ismeretlen drónos helyek kaptak szerepet ezen a térképen. Rengeteg hely van itt is amit érdemes meglátogatni és megörökíteni, szerintem nem csak drónnal. De elsősorban nekik készült a térkép.

Ide kattintva tudod megnyitni a térképet.

Illetve ebben a facebook posztban folyamatosan frissülő térképet találsz ehhez. Köszönjük The SmithDroneian a folyamatos frissítést!

A legnépszerűbb és legjobb drónos helyek térképe.

Fontos! Drónozás előtt olvasd el a drónos szabályokat! Sok cikket írtam a témában, úgyhogy ha érdekelnek akkor ezeket feltétlen olvasd el:

+1 drónos/fotós hely

Lehet helyet kapott a térképen már, de mindenképp ki kell emelnem a haladó gondoldás miatt Eger városát. Az Egri vár és könyéke nyitott a fotósokra és drónosokra, annyira hogy innen tudod letölteni a szükséges dokumentumokat, illetve megtalálod a szükséges e-mail címeket is, amik ahhoz kellenek hogy engedélyt kapj fotózásra. Király, nem? 🙂

Ha tudsz te is olyan helyeket amik nincsenek rajta a térképen küldd el nekem instagramon, vagy itt kommentben írd meg!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Csatlakozás a többi 789 feliratkozókhoz

fotós kihívás 2020

53 héten keresztül 53 témát küldök, amit egy hét alatt kell elkészítened. Ha szeretnéd.

Csatlakozz!

Nap
Óra
Perc