Hamarosan érkeznek cikkek amiben kifejtem miért is nem éri meg a fotóson és a grafikuson és magán a látványon spórolni ha vállalkozó vagy cég vagy. Mondják hogy a negatív reklám is reklám, de azért nem mindegy szerintem milyen az a negatív reklám. Összegyűjtöttem pár olyan reklám képet, amit cégek publikáltak a netre, és végül a legnagyobb magyar fotós vicces facebook csoportjában kötöttek ki. (link a cikk végén van a csoporthoz)
Lássunk is neki!

Laza kezdet

Bemelegítésnek elhoztam egy vélhetően Aliexpreses reklámanyagot. Elég megtévesztő az a pár emberalak, mivel a valóságban nem ilyen nagy az a greenscreen.

Következő a Glorius reklámja ahol nem igazán sikerült jól kivitelezni ezt a maszkolás dolgot. (ahol átmenet van a hotel és a fű között)

Gazdaságos marketing

Egyik kedvencem ez a Tesco-s sorozat, mutatom az első képet a lebegő paddal:

Második kép:

Végül a sorozat utolsó 2 tagja:

A Lipóti reklám is elég realisztikus lett

Szinte megszámlálhatatlan hibát rejtettek el rajta a készítők.

A Homelux-nál is furán állnak ma sorba!

Ugyanakkor nem hagyhatjuk ki Norbit sem a felsorolásból és az ő lebegő zöldségeit is, mondjuk én itt a koncepciót sem értem, de az mellékes.

Ínycsiklandó zöldségek!

Talán emellett helyet kaphat még az Iglo cég plakátja is.

De most tényleg, te meg tudod így fogni a leveses tányért vasárnap? Ne próbáld ki!

Magyar filmhez, Magyar plakát!

Még mielőtt azt hinnénk hogy csak az influencerek és az apró cégek hibáznak, íme egy komoly mozifilm plakátja! Itt is számos hiba van elrejtve.

Miért lábatlankodik mindenki?

A lista végtelen!

Persze, mindenki hibázik! Van aki kicsit, van aki pedig nagyot. Mindenesetre lehet hogy nem is annyira éri meg spórolni a fotózáson és a grafikuson. Még több ilyen fotós viccért, sztoriért látogasd meg a POÉNOK cikk kategóriám, vagy a Fotós mémek fb csoportom.