Új fióktípus instagramon: influencereknek és művészeknek

Eddig kétféle fióktípus létezett instagramon.

  • Personal – azaz a személyes. Aki regisztrál az rögtön itt köt ki. Nincsenek statisztikák, tényleg átlagembereknek való.
  • Business – üzleti fiók. Eddig ide lehetett átpártolni a személyes profilról. Itt már van lehetőség a statisztikákra, és megadhatunk e-mail, telefon és cím lehetőségeket is. Ez az üzleti felhasználóknak kedvez, de sokan átmentek személyesről is a statisztikák miatt.

Creator fiók

A nemrég bevezetett fióktípus a Creator névre hallgat. Természetesen az inaktív fiókomon kaptam meg elsőnek, a legaktívabb instámon még nem elérhető.

Hogy tudjuk elérni?

Settings (beállítások) – Account (fiók) – azon belül pedig legalul találjuk az átállítási lehetőséget.

Legalul tudunk átváltani Creator account-ra.
Ez fogad minket ha tovább megyünk

Több új funkciót kapunk. Lehet most már külön kezelnünk a személyes és a többi üzenetünket is. Lényegében olyan sok dolog nem fog változni, ahogy a Business fiók sem változtatott az elérésen és a többi külső tényezőn. Gondolom ezzel az influencereket és a tényleges, klasszikus üzleteket szeretnék megkülönböztetni és külön szedni.

Végül pedig sikeres átállás után egy üzenet üdvözöl minket, és elérhetjük a megújult statisztikákat is, és a megújult üzenetkezelőt is.

Neked hogy tetszik? Írd meg kommentben a véleményed!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers