Új Youpic premium csomag: PRO előfizetés

Korábban már volt szó a Youpic fotós oldalról. A napokban megújult a Premium előfizetés tartalma, így beszámolok erről hogy naprakész legyél te is.

Megéri a Premium előfizetés?

Átlag felhasználóként napi 1 képet tudunk csak feltölteni. Erről már született egy cikk, aminél nem is kell több, viszont néha jól jön ha egyszerre több fotót is posztolhatunk.

Mi változott?

Lassan újra tesztelnem kell a youpic prémiumot, mivel bekerült két nagyon fontos újítás a PRO verzióba, az egyik a saját weblap tervező, a másik pedig a saját domain név.

Ezt kapja egy PRO felhasználó.

Emellett számos apró újdonság is érkezett, ilyen az a funkció ami megmutatja kik nézték a profilod, és a privát galériák is. Elsőnek sosem láttam értelmét, a második pedig majdnem mindegyik fotós oldalon ingyenes.

Maximális elérés

Ami maradt, az a maximum elérés, és a korlátlan feltöltés. Emellett még a hirdetések is megszűnnek a legdrágább modellben. Amit mondjuk nem értek hogy van jobb klikk védelem, ami már az ingyenes verzióban is elérhető.

Mennyi az annyi?

Emlékeim szerint az árak nőttek egy picit. A fotón a havi fizetéses rendszer látható. De ide kattintva meglátogathatod a youpic oldalát.

Három csomag közül tudunk választani.

Neked hogy tetszik a PRO csomag? Írd meg kommentben a véleményed.

Részletes tesztet egyébként ide klikkelve tudsz a youpic-ről nézni.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers