Hol használták fel a fotóim?

Korábban született egy cikk arról hogy mire is jó a Google képkeresője, ehhez készült videó is, amiben real-time kerestem a saját fotóimra. Elmondtam miért és hogyan érdemes ezt használni, bár meglehetősen időigényes dolog.

Ekkor nagy felfedezést tettem, „élőben” bukkantam rá arra hogy az egyik legnépszerűbb Photoshop plugin is használta a fotóm, ráadásul forrásmegjelöléssel. Wow!

Kicsit még a videón kívül is elkezdtem utánajárni vajon merre lehetnek a fényképeim. Ezeket találtam, bár nem annyira nagy dolgok, de érdekesek számomra.

Art Of Visuals

Az AOV egy külföldi website ami tehetséges fotósok munkáit gyűjti össze. Instagram oldaluk is van jelenleg 1.7 millió követőjük van. Ők egy giveway erejéig használták a fotómat, bár olyan sok minden nem látszik, azért tök jó dolog!

Íme a képernyőfotó.

Megnézem élőben

Funzine

De mi a helyzet magyar fronton? Ők mennyire gyakran használják a fotóim? Kisebb oldalakat, blogokat találtam, ebből kettőt gyűjtöttem össze az egyik ilyen a Funzine magazin oldala. Blogcikkekben jelent meg a fotóm, vagyis fotóim, mivel több képem is felhasználták. Sajnos forrásmegjelölés itt sincs, de én mégis rábukkantam. Az egyik példa látható is lejjebb. (A Balaton-nál található a fotóm)

Az egyik Balatoni fotóm a Funzine oldalán.

Megnézem élőben

Lobu.hu – a jelzálogok

Hogy mi köze ennek a fotónak a jelzálogokhoz, azt nem tudom, de itt is felhasználásra került az egyik fotóm. Ebből amúgy van egy nagyobb sorozatom is (ahonnan viszont tilos felhasználni képeket) a Behance oldalamon. Klikkelj ide és nézd meg.

A piros lépcsőm a kép illusztrációja.

Megnézem élőben

Medium poszt és apróbb oldalak

Sok helyen felbukkant még sok-sok fotóm, ezeket lehetne még sorolni, úgy gondolom ha lesz majd olyan felület ami nagyobb akkor arról beszámolok itt is. Addig is maradnak ezek. Itt pl. van forrásmegjelölés is. (Már nem felhasználható ez a fotó amúgy, limitált ideig lehetett díjmentesen felhasználni)

Megnézem élőben

Neked hol használták már fel a fotód? Melyik a legnagyobb oldal? Mondd el kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers