Megjelentek a szponzorált fotók az Unsplash oldalán

Pontosabban, szponzorált fotók eddig is voltak. Egészen a mai napig viszont nem tudhatta az ember hogy a főoldalra kiválogatott képek közül melyik szponzorált, és melyik nem.

A mostani újítás csak annyi hogy amikor rávisszük a képre az egeret. Ekkor megjelenik a „sponsored” felirat ha fizetett hirdetésként került ki a fotó.

A főoldal. Bal felső sarokban látható a „sponsored” felirat.

Még mindig el van rejtve

Ha nem visszük rá a kurzort akkor nem is látjuk ezt a feliratot, így még valamennyire most is elrejtette ezt az Unsplash a kíváncsi szemek elől. De annak aki szemfüles, és kíváncsi rá látható.

Ezen a képen kettő szponzorált fotó is van.

A fenti képen jól látható hogy kettő szponzorált fotó is van a képen, de mivel csak a motoros képre vittem rá az egér mutatóját így csak arról derült ki. (a középső alsó kép a másik szponzorált fotó)

Hirdetés

A hirdetés része még mindig el van rejtve nagyon az oldalnak, szerintem az ára sem változott, csillagászati összeg volt amikor legutóbb néztem, nem az átlag fotósokat és cégeket célozták vele.

Természetesen, teszteltem!

Természetes, teszteltem az oldalt, videós formában, és arról is beszámoltam mire tudják azok használni az oldalt akik nem fotóznak, de pl. blogot írnak. Szóval érdemes ezeket is elolvasni, megnézni, mielőtt valaki belevág az Unsplash használatába.

Visszamenőleg

Ahogy láttam, ha rámegyek 1-1 szponzorált poszt feltöltőjére látom a többi posztján is hogy szponzorált volt-e vagy nem, így teljesen visszakövethető a dolog.

Te fent vagy az Unsplash oldalán? Mi a véleményed erről a cikkről? Írd meg kommentben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers