Miért NE fotózz és videózz koncerten, fesztiválon?

Javában tombol a nyár. Valószínűleg épp koncertre vagy fesztiválra készült, vagy lehet hogy épp ott vagy, mondjuk akkor nem értem mit keresel itt. Összegyűjtöttem pár olyan dolgot amik lehet meg sem fordultak a fejedben.

Profi fotós és videós

Egy koncerten, vagy fesztiválon elég sok profi videós és fotós teszi a dolgát. Ők azért vannak ott hogy megörökítsék teljesen profin az eseményt. Te pedig azért vetted meg a jegyed hogy élvezd az eseményt.

Ha live-ban nyomod a koncertet, vagy egyfolytában videózod, pont a legjobb részeket, akkor épp az az élmény veszik el ami miatt kifizetted a belépőt.

Részlet a videóból amit az Európa hajónak forgattunk. Hamarosan jön a teljes anyag is.
Fotó: Szabó Viktor

Minőség

Arról nem beszélve hogy minőségileg sem lesz olyan. A legtöbben ezeket az instastory-kat átugorják. Nem élvezhető, recseg, ropog, egyszóval nem nyújt semmit a felhasználóknak. Ha mindenképp jelezni akarod hogy ott voltál készíts egy darab felvételt, vagy fotót és azt rakd ki.

Szoktam látni ismerősöktől olyan live-ot amikor épp koncerten vannak és semmit nem érteni rendesen, semmit nem látni és hallani rendesen. Ő pedig a koncert helyett, és ahelyett hogy megélné a pillanatot arra figyel hogy épp ki csatlakozik a live-hoz, és megy-e a felvétel.

Röviden ennyi.

Szerettem volna ennek hangot adni, hiszen sokan tudatában sincsenek annak hogy ha végigvideóznak egy koncertet elveszik a hangulata.

Ha van véleményed a témában, bátran írd meg kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers