Miért NE spórolj a fotóson, vidóson, és grafikuson?

Van vállalkozásod? Vagy saját céged? Ha van akkor ez a cikk pontosan neked szól. Gondolom van instagramod, facebook oldalad, vagy Google cégem profilod. Ezek mindegyike most már erősen épül a vizuális tartalomra. Fotók és videók.

A konkurencia nem spórol

Valószínű a konkurenciád is jelen van ezeken a platofmokon. De ha nincs, akkor még jobb, hiszen te léphetsz elsőnek ebbe az irányba. Itt fontos a minőség, és az hogy milyen képekkel reklámozod magad.

Amilyen a fotód minősége, olyan minőségű a vállalkozásod is, és a terméked is.

Mivel egyre több cég lép be erre a piacra, és egyre több cég kezd el profi fotósokkal dolgozni, így egyre több inger éri az embereket és egyre nehezebb olyan fotókat készíteni amik megütik az emberek ingerküszöbét.

Ezért van az hogy ha mobillal fotózol le valamit, akkor nem biztos hogy annyi figyelmet kap majd, mintha egy profi készítette volna. Sőt, valószínűleg nem fog annyi elérést generálni.

Ne spórolj amikor fotókról van szó. Vállalkozásodnak, vagy cégednek szüksége van a megnyerő látványra, amit csak a profik tudnak megadni.
Fotó: Szabó Viktor

Tűnj ki a tömegből

Ha egyedi vizuális világot teremtesz akkor könnyebb kitűnni a tömegből, sokkal könnyebben fel tudod magadra hívni a figyelmet. A követőid megszokják a stílust, és ismerni fogják. Mint ahogy egy Coca Cola logo-t, vagy egy McDonalds logo-t is mindenki felismer.

Rossz példa van bőven

Rossz példából nincs hiány, van is egy cikkem amiben összegyűjtöttem pár céget akik spóroltak a látványon. Remélem a te céged nincs köztük. Ha mégis, akkor tudok segíteni neked hogy többet ez ne forduljon elő.

Marketingszöveg vs. látvány

Természetesen még mindig nagy jelentősége van annak hogy mi a hirdetés szövege, de az emberek hamarabb megnézik a képet vagy videót minthogy elolvasnák a promóció szövegét, vagy a videó leírását. Emiatt is fontos dolog ez.

Ha van véleményed, akkor írd meg kommentben. Ha pedig együtt dolgoznál velem, akkor keress a kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségek egyikén.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers