Szakmai siker: Kiemelte a Behance a légifotós munkámat

Az egyik legrangosabb elismerést kaptam meg 2019. július 27-én, amit már korábban említettem is a Behance kapcsán egy cikkben.

Mi is az Behance?

Ha tudod, akkor ezt a fejezetet nyugodtan ugord át. (Egészen a fotóig görgethetsz.) Ha nem tudod, akkor elmondom, hogy a Behance az Adobe közösségi oldala. Itt művészek, fotósok, grafikusok és videósok munkái kapnak helyet. Olyan ez mint egy szakmai facebook, vagy szakmai instagram. A kettő keverékéhez tudnám hasonlítani.

Projekteket osztanak meg a felhasználók, a Behance kurátorai pedig ezek közül szemezgetnek, és a kiválasztott munkákat galériákban gyűjtik. Photography, Architecture, Motion, Gif és még lehetne sorolni mennyi féle-fajta galéria és kategória van.

Jelen pillanatban (19.07.28.) a legfrisebb projekt a Motion galériában a Film alkategóriában az enyém.


Pl. a Wacom cégnek is van saját galériája, illetve az Adobe programoknak is.
Ilyen a Lightroom, Photoshop és a Premiere pro. De megtalálható majdnem mindegyik Adobe program.

Ha még bővebben olvasnál a Behance-ről akkor ide kattintva találod a részletes leírást és videós tesztet.

Projekt: Basketball from above

27-én pedig az én projektem a ’Basketball from above’ is kiválasztásra került ugyanilyen módon ami hatalmas megtiszteltetés, és szakmai elismerés is egyben. Ahogy mondták az ilyen kiemelés a „grafikusok szent grálja”.

Az én projektem a Motion galériában kapott helyet a Film alkategóriában. Egy személyes projekt ez ami több héten át készült, kora tavasztól nyárig.

Ide kattintva tudod megnézni a teljes projektet.

Mitől lesz jó egy Behance projekt?

Korábban írtam, illetve fordítottam is egy cikket arról, hogy mitől lehet sikeres egy Behance projekt. Akkor még nem volt kiemelésem, így gondolkoztam is azon hogy mennyire lesz hiteles a cikk, de mivel a Behance oldaláról fordítottam le magyarra (főleg) a pontokat így ez már nem megkérdőjelezhető.

A cikket itt találod.

Fotó: Szabó Viktor

Korábbi projekt(ek)

Pluszba még itt hagyom lent az egyik építészeti projektemet is ami, bár a Behance oldalán nem lett annyira népszerű, illetve nem kapott kiemelést, de több szaklap is írt róla cikket, legutóbb a hazai Octogon magazin.

Köszönöm a figyelmet!
Megköszönöm ha egy megosztással támogatod munkásságom.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers