Az első Magyar drónfotós portál: Imagerz

Régóta érdekelnek a fotós oldalak, a legtöbb portálon jelen is vagyok, és aktívan töltögetem is fel a fotóim. Ezeket rendszeresen bemutatom itt a blogon is, hogy ha épp fotós oldalt keresel, ne kelljen külföldi írásokkal szórakozni, vagy a google-ban mászkálni, hanem egyszerűen tudj tájékozódni.

100% Magyar

A most tesztelt oldal különlegessége, hogy 100%-ig magyar fejlesztés ami a hazai drónos felhasználókat célozza meg. Nem is nevezném tesztnek, inkább csak bemutatom hogy már ilyen is van, és arra biztatok mindenkit hogy csekkolja le!

Az Imagerz kezdőoldala.

Imagerz

Még gyerekcipőben jár az oldal, de ez így van jól, hiszen most alakult. Még kevés felhasználó van jelen, de idővel szerintem bővülni fog mind létszám, mind pedig funkciók tekintetében.

Remek kezdeményezés ez a drónos közösség összekovácsolására, és remélem hogy sikersztori lesz belőle.

Ide klikkelve tudod meglátogatni az oldalt, illetve ide klikkelve az én profilom.

Biztonság

A biztonságról érdeklődtem az oldal készítőjénél és biztató válaszokat kaptam. A belépési adataink és a képünk is védve van sok módon. Ha valaki mégis találna egy biztonsági rést az jelezheti bátran.

Jobb klikkel sem vihető a kép, illetve beágyazva sem lehet a full minőséget leszedni. A visszaélésekre is gondoltak, így arra még e-mail cím is van, tehát ha a fotónkkal találkoznánk és nem mi töltöttük fel, tudjuk jelezni. (copyright@imagerz.hu)

Felhasználói visszajelzések

Eddig 25mb volt a feltöltési limit, ez azóta fel lett emelve 50mb-ra. Az oldal látni hogy komolyan veszi a visszajelzéseket, ami elég jó jel. Így bátran lehet nekik írni ha van valami észrevételük. A videóban látható hogy nekem is volt pár kérdésem és észrevételem, ezeket azóta jeleztem is.A videó felvétele után láttam hogy a facebookon megosztottak néhány tippet és trükköt is, szerencsére nem hagytam ki semmit én sem a teszt során.

  • A saját profilod beállításainál ki tudod kapcsolni az általad feltöltött képek EXIF-adatainak megjelenítését (és tárolását)
  • Utólag is tudod módosítani a felhasználónevedet (szintén a profil-beállításoknál)
  • Az albumaidat egyénileg beállíthatod, hogy láthatóak legyenek-e a nagyközönség felé, így akár egyfajta backup-tárhelyet is létrehozhatsz a saját képeidnek, ha privátra állítod az adott albumot.

Beágyazás

Természetesen beágyazásra is van lehetőség, ami elég jól testreszabható. Mutatom is az én második fotóm beágyazva hogy néz ki:

796725bf1baa2992bec1ff8571959cdf.jpg

Igen. A legkisebb beágyazási fromát választottam, ennél van nagyobb is, de hát nem cuki? 🙂

Kell ennél több?

Egyedül az Editor choice hiányzik nekem valahogy nagyon az oldalról. De szerintem ez is hamarosan betoppan, és akkor már lehet gyűjteni a virtuális elismeréseket is.

Tetszik az oldal? Regisztálni fogsz? Írd meg kommentben mi a véleményed róla!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers