Mixmag-en a videó amit Jay Lumennek forgattam az Európa hajón

A nyár közepén belecsöppentem egy Európa hajós forgatásba, ahol otthagytam még a komfortzónám is. Mivel a nagyobb munkáimról igyekszem itt a blogon is beszámolni ez sem maradhat ki.

Illetve így augusztusra egész szép kis sikersztori is lett a projektből.

Screenshot: Szabó Viktor | A teljes projektet IDE kattintva éred el.

Európa hajó

Két félelmem volt a hajós forgatás kapcsán. Az egyik hogy tengeribeteg leszek, ami már az elején megdőlt, hiszen szinte nem is lehet érezni a hajót, még azt is meglepődve vettem észre hogy elindultunk a kikötőből. Utólag visszagondolva vicces hogy ilyen dologra gondoltam.

A másik pedig a drón, és a víz fölött, hajóról felszállás veszélyei. Szerencsére nem történt semmi baj, így elkészülhetett nyugalomban a videó. Itt megosztok egy kisebb kulisszatitkot, pl. hogy hogy nézett ki a timeline a vágás végére.

A teljes videó

A Youtube-on „Jay Lumen live at Cruisin Boat Party 29-06-2019 FULL DJ SET” néven találod meg a videót, ha épp itt nem jelenne meg.

A Behance projekthez, amiben megtalálod az összes fotót, videót, és screenshotot, klikkelj ide.

Mixmag megjelenés

A videó annyira sikeres lett hogy a világhírű Mixmag oldalára is kikerült.

Jay Lumen élő szettje és annak videója, melyet a Cruisin hajós buliján prezentált a méltán világhírű Mixmag érdeklődését is felkeltette. Nem is álltak meg az elismerő szavaknál, hanem egyszerűen közzé tették hivatalos Youtube csatornájukon. Ez egyúttal a hazai szervezésű Cruisin csapatának is méltó elismerés.
Tudomásunk szerint eddig hazai techno előadó teljes szettel még soha nem szerepelt a Mixmag oldalán. Ugyanez igaz a hazai rendezvényekre is, tehát ez kettős siker.

írja a hazai Pulzar magazin.
Jay Lumen az első hazai előadó, aki teljes videós szettel szerepel a Mixmag-nél, ezzel emelve a Crusin rendezvénysorozat fényét is.

Idő és utómunka

Térjünk át picit szakmaibb vizekre, ha erre már nem vagy kíváncsi kikkelj át másik cikkre, ezt pedig oszd meg ismerőseiddel ha van kedved.

Időben több napot is kellett vágnom, szóval nem volt egyszerű munka. Kb. 2 órás a videó, így valahol érthető is a dolog. Mutatom a timeline-t ha ez valakit érdekel, így néz ki:

Jay Lumen aftermovie timeline

Erről készült egy Behance projekt is, amit ide kattintva érsz el. Ebben találhatóak screenshotok, illetve fotók amik az eseményen készültek.

A vágás teljes mértékben az én munkám, a földi felvételeket is egyedül készítettem. A színezésért is én voltam a felelős.

Európa hajó – Budapest – Screenshot a kész videóból.

Emellett volt egy segítségem is, hiszen több mint három kamerára kellett ügyelnem plusz egy drónra. Így Marton Pál keze munkáját dicséri a drónfelvételek nagyobb része.

Innen is nagy köszi! Illetve Hőna Dávidnak is nagy köszi, aki nélkül nem készülhetett volna el a videó, mellesleg ő a HD Pictures Studió alapítója.

Ha szeretnél hasonló videót, rendezvényről, vagy videoklipet, vagy bármi más mozgóképes anyagot keress bizalommal a kapcsolatban található elérhetőségeim valamelyikén.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers