Elérhetővé váltak a printjeim

Egy ideje érett a dolog, kerestem a megfelelő felületet, a megfelelő helyet, és a megfelelő időt. Most viszont elérkezett ez is. Folyamatban van az eddigi összes „legjobbnak” vélt képem feltöltése.

Az egyik fotóm ami elérhető print formában. Szabó Viktor – Dreams

A szobád falára egy fotót?

Rendelhetőek printek közös egyeztetés után a hello@szaboviktor.com email címen. Vagy a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén. Mivel nem kerül fel a létező összes fotóm, így ez a lehetőség adott.

Printek és limitált példányszámban kapható nyomatok

A Saatchi art oldalán rendelhetőek még printek. Ezt megtalálod ide klikkelve is, vagy a Shop – Print menüpontra klikkelve.

A Future breath sorozatom első printként is elérhető fotója.

Limitált számú printek

Három féle lehetőség van. Az egyik a sima print, ahol egy fotónyomatot kapsz. A másik lehetőség pedig a limitált példányszámban kapható printek. Ezek hitelesítve vannak, limitált számban, és aláírva.

A hitelesítésről dokumentumot is kapsz, így ha mondjuk 5 darab van, akkor az egész világon 5 darab van belőle, és ezt igazolni is tudod majd. Ami szerintem elég király dolog.

A harmadik lehetőség pedig az egyeztetés emailen, vagy a fent leírt helyek valamelyikén. Mivel sok fotó nem kerül fel, illetve ha kerettel, vagy más felületre szeretnéd a fotót, akkor szintén beszélhetünk róla.

Future breath

Első körben a friss drónos projektek kerülnek majd fel nyomatként, és a Future breath sorozatom tagjai. Utána pedig régebbi fotókat is szeretnék feltölteni majd.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers