Megnyertem egy nemzetközi fotós oldal versenyét

Az 500px-ről többször írtam már cikket. Mielőtt tovább lépnénk, ez egy nemzetközi fotós közösségi oldal. Gyorsan felsorolom milyen cikkek születtek már az oldal kapcsán, utána léphetünk is a mostani témára.

Hiszen voltam már inspiráció, nyertem versenyt, emelték ki fotóm, és már tesztet is csináltam az oldalról.

Quests

Apróbb versenyeket szoktak rendezni az oldalon amiket Quests-nek hívnak. Itt egy-egy adott témában kell fotókat felölteni. Minden felhasználó nevezhet. Mindig más a fődíj is, viszont ezt csak egy fotós kaphatja meg a végén.

A verseny lezárásakor készül egy Shortlist galéria is ahova bekerülnek azok a fotók amik esélyesek voltak a főnyereményre. Ezt a verseny után publikussá is teszik.

A quest nyitóoldala, ahol látható a nyertes képem.

Cottage Weekend

A verseny amit most megnyertem a Cottage Weekend címet viselte. A téma pedig egyszerű volt, meg kellett mutatni milyen egy nyári hétvégi kiruccanás. Tábortűz, borok, kirándulás. A nyertes fotóm itt lent megtekinthető:

Vacation time pt.I by Szabo Viktor on 500px.com

Te is kedvet kaptál a fotós versenyekhez?

Elég sok cikkem született ilyen témában már. Sok tippet és trükköt összegyűjtöttem. Illetve a motiváló dolgokat is sorba szedtem, azon kívül hogy nyersz, elég sok jó dolgot tartogat 1-1 fotós verseny.

Köszönöm a támogatást! Illetve a szuper modelleknek is a munkát.

Ha ezek után szívesen fotóznál velem, és úgy gondolod a következő sikerem már a te cégeddel, vagy veled együtt érhetjük el, akkor keress a kapcsolatok menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers