Két fotópályázat ahova nevezned kell még ma!

Nem fizetett senki sem ezért a cikkért (sajnos), de ennek ellenére is összegyűjtöttem neked két fotópályázatot amire szerintem érdemes nevezni. Én már bedobáltam a fotóim, most rajtad a sor.

IV. MediaMarkt fotópályázat

Nevezni egyszerű, bár nekem kicsit le kell butítani a fotóimat ahhoz hogy beférjenek. Három kategória van:

  • Emberek
  • Természet
  • Szabadidő és utazás

Ide kattintva tudsz nevezni. Nincs nevezési díj, a végén ha jól emlékszem mindig van egy kiállítás is a képekből, szóval veszteni nem tudsz vele.

A nyeremények ennek fényében viszont nem annyira kiemelkedőek, de ha most van 5 perced nevezni, és veletlen megnyered, szerintem elég jól jársz.

Az idei nyeremények listája.

Nevezési határidő: szeptember 30.

II. Hazai Drónfotópályázat

Az Index és a Myactioncam együttműködéseként láthatjuk most a II. drónfotópályázatot. Itt 3 képet nevezhetsz, amik drónnal kell hogy készüljenek.

Indafotó rendszerben kell őket feltölteni, ami botrányos. Sosem láttam még ilyen rossz rendszert, de ha átszenvedi magát az ember rajta akkor sikerrel nevezhet. Kíváncsi leszek erre, hiszen a tavalyira még nem tudtam nevezni.

Szintén ingyenes a nevezés, így ezzel sem bukhatsz semmit. Ide kattintva tudsz nevezni.

Nevezési határidő: szeptember 15.

Az idei drónfotópályázat nyereményei.

Nyereményekből igazából nagyobbra számítottam, főleg így az Index közreműködésével, de még így is nagyobb dolgokat lehet szerintem vele kapni mint a MediMarkt-nál.

Fotó: freestocks.org

Összefoglalva

Nevezz. Az ilyen versenyeken nem tudsz bukni, sem nevezési díjat, sem mást. Gondoltam összefoglalom milyen lehetőségek vannak szeptemberben. Ha pedig nagyon belejöttél, van egy cikkem, ami a fotós versenyekről szól, és arról miért is éri meg nevezni, illetve hova ne nevezz sose.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers