Miről szól a Summer mood videóm?

Úgy gondoltam írok pár sort a ma megjelent videómról. Három hónapot láthatunk hét percbe sűrítve. Májusban elvégeztem a fotográfus szakot, illetve befejeztem, és a nyáron neki is láttam a munkának.

Három hónapos forgatás

Ez volt az eddigi leghosszabb forgatásom, ugyanis egész nyáron készítettem snitteket ehhez a projekthez. Ezek nagyobb része nem is került bele a videóba, de legalább lehetett miből építkezni és válogatni.

A videó eleje

Elég chilles és szomorkás hangulattal nyitok. Igazából ezek a nyári emlékeim és hangulataim. Később persze 1-1 elsötétült képernyővel változnak a hangulatok, a végén pedig az after, a nyár búcsúztatása is megérkezik. Érdemes szerintem kivárni.

Nem a trendeknek megfelelő lett a vágás, inkább a saját világomban készült.

Vlog?

Régebben vlogoltam, kb. semmiről nem is szólt, technikailag és sehogyan sem voltak ezek felépítve. Csak szerettem vágni.

Ez a videó viszont nem vlog, amolyan videónapló, magamtól magamnak. Persze most így megosztottam mindenkivel, hátha mások is átélik majd a hangulatot. Az eddigi visszajelzések szerint volt akinek sikerült is.

tűzijáték tofózás
Fotó: Szabó Viktor

Köszönet

Itt is köszönet illet mindenkit aki segített, szerepelt, és hozzájárult a videóhoz. Szereplőlista:

Koczanda Anikó
Hőna Dávid
Molnár Emma
Iron
Váradi János
Jay Lumen
Lil Chef
Marton Pál
Razo
Klajkó Szandra
Uzsorás Viktor
Tiliczki Zsanett
Teravágimov Zsófi

Zenék

Zenei téren nagyon nagy kompromisszumot hoztam. Ingyenes no copyrightos zenék helyett a hangulatnak megfelelő zenéket használtam, így most kereken 0 forint bevételt fog hozni a videó. De ez nem is baj.

A teljes zenei listát ide klikkelve tudod megfülelni Spotify-on.

Kimaradt jelentet a videóból. Úgy értve maradt ki, hogy elfelejtettem levideózni. Mondjuk fotó van róla. – Fotó: Szabó Viktor

Folytatás?

Tervben van a folytatás, a következő az Ősz lesz, és idén már több rész nem is jön. Jövő év elején értelemszerűen folytatjuk a téllel. De ezek még változhatnak, most még három hónapokban gondolkozok.

Vannak már zenéim, és témáim is az őszre amikről beszélni szeretnék, de majd idővel minden kiderül. A forgatást viszont már elkezdtem.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers