Legjobb fotós és drónos közösségek a facebookon

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Korábban már született egy cikkem arról hogy ha komolyabban érdekel az instagram, illetve ha jobban foglalkoznál vele akkor melyik csoportokhoz érdemes csatlakozni a facebookon.

Illetve foglalkoztam már a Youtube csoportokkal is, ott azt vizsgáltam meg hogy mi a baj a közösséggel. Majd a fotós csoportokról is ejtettem néhány vicces szót. Ezek után úgy érzem itt az ideje foglalkozni a fotós csoportokkal és a drónos közösségekkel is, lássunk is neki!

Sony MILC csoport

A Sony MILC-es közössége nagyon jófej. Több mint 2700 taggal, jófej adminokkal és rendszeres játékokkal, versenyekkel aktivizálják a csoportot. Aki ilyen gépet használ annak érdemes benéznie.

Felkeresem a csoportot!

Nikon Hungary

Kevés Nikonos facebook csoport van, az egyik ilyen “nagyobb” magyar csoport a Nikon Hungary. Nem annyira aktív a közösség, de segítőkészek.

Benézek!

Pesten fotóztam

A legnagyobb fotós csoport. 60+ ezres társoság, itt is gyakoriak a heti versenyek.

Megnézem a csoportot!

Amatőr fotósok klubbja

Ebben a csoportban mindenki benne van. Majdnem. Sok kezdő foglal benne helyet akik nem tudják mit jelent az amatőr szó. A vezetés kedves, és segítőkész.

Meglesem!

DSLR revival

A régi DSLR fotó csoport újraalakult verziója. Kevesebben vannak benne, de jobb lett azóta a közösség is.

Meglátogatom!

+2 külföldi csoport

Két külföldi csoport tagjai is vagyok még ezeken a csoportokon kívül. Mindkettőbe elég színvonalas fotók kerülnek ki. Az egyik a Looks like film a másik pedig a VSCO film users.

+1 fotós mémek és poénok csoport

Ha pedig szakmai kérdésektől és fotóktól távol szeretnék maradni, de mégis közel, akkor ajánlom a Fotós mémek csoportot. A legnagyobb ilyen jellegű magyar csoport ez.

Benézek a fotós mémekbe!

Jöhetnek a drónos közösségek!

Ezt a témakört kicsit felsorolásszerűvé alakítottam inkább, szóval ilyen formában olvashatóak a csoportok. A nevükre klikkelve tudod őket felkeresni.

  • DJI MAVIC csoport – DJI Mavic és Air tulajdonsosok vannak benne főként. Elég sok kérdés szokott érkezni ide, mindig rengeteg válasszal kísérve. Szóval csak ajánlani tudom.
  • DJI Phantom tulajdonos – Szintén.
  • DOE társalgó – A Drónpilóták Országos Egyesületének tagjai vannak itt. Elég apró a létszám, de ez ne tévesszen meg senkit, elég aktív a csoport. Akit érdekelnek a drónszabályok és a drónos események az mindenképp foglalja el itt is a helyét.
  • Légtér – Apropó szabályok, a légtér.hu hivatalos facebook csoportja.
  • Drón fotók és videók – A drónos fotók és videók lelőhelye. Ha ilyen jellegű képek vagy videók érdekelnek akkor itt a helyed.
  • Drónkereső – jobb ha van és nem kell, mint ha nem lenne, de kéne.

Ha még több drónos cikk érdekelne, van bőven, a szabályoktól kezdve, az oktatásig. – Megnézem a drónok kategóriát!

Kimaradt egy csoport?

Jelezd kommentben vagy e-mailben, és kiegészítem a listát!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Csatlakozás a többi 789 feliratkozókhoz

fotós kihívás 2020

53 héten keresztül 53 témát küldök, amit egy hét alatt kell elkészítened. Ha szeretnéd.

Csatlakozz!

Nap
Óra
Perc