Legjobb fotós és drónos közösségek a facebookon

Korábban már született egy cikkem arról hogy ha komolyabban érdekel az instagram, illetve ha jobban foglalkoznál vele akkor melyik csoportokhoz érdemes csatlakozni a facebookon.

Illetve foglalkoztam már a Youtube csoportokkal is, ott azt vizsgáltam meg hogy mi a baj a közösséggel. Majd a fotós csoportokról is ejtettem néhány vicces szót. Ezek után úgy érzem itt az ideje foglalkozni a fotós csoportokkal és a drónos közösségekkel is, lássunk is neki!

Sony MILC csoport

A Sony MILC-es közössége nagyon jófej. Több mint 2700 taggal, jófej adminokkal és rendszeres játékokkal, versenyekkel aktivizálják a csoportot. Aki ilyen gépet használ annak érdemes benéznie.

Felkeresem a csoportot!

Nikon Hungary

Kevés Nikonos facebook csoport van, az egyik ilyen „nagyobb” magyar csoport a Nikon Hungary. Nem annyira aktív a közösség, de segítőkészek.

Benézek!

Pesten fotóztam

A legnagyobb fotós csoport. 60+ ezres társoság, itt is gyakoriak a heti versenyek.

Megnézem a csoportot!

Amatőr fotósok klubbja

Ebben a csoportban mindenki benne van. Majdnem. Sok kezdő foglal benne helyet akik nem tudják mit jelent az amatőr szó. A vezetés kedves, és segítőkész.

Meglesem!

DSLR revival

A régi DSLR fotó csoport újraalakult verziója. Kevesebben vannak benne, de jobb lett azóta a közösség is.

Meglátogatom!

+2 külföldi csoport

Két külföldi csoport tagjai is vagyok még ezeken a csoportokon kívül. Mindkettőbe elég színvonalas fotók kerülnek ki. Az egyik a Looks like film a másik pedig a VSCO film users.

+1 fotós mémek és poénok csoport

Ha pedig szakmai kérdésektől és fotóktól távol szeretnék maradni, de mégis közel, akkor ajánlom a Fotós mémek csoportot. A legnagyobb ilyen jellegű magyar csoport ez.

Benézek a fotós mémekbe!

Jöhetnek a drónos közösségek!

Ezt a témakört kicsit felsorolásszerűvé alakítottam inkább, szóval ilyen formában olvashatóak a csoportok. A nevükre klikkelve tudod őket felkeresni.

  • DJI MAVIC csoport – DJI Mavic és Air tulajdonsosok vannak benne főként. Elég sok kérdés szokott érkezni ide, mindig rengeteg válasszal kísérve. Szóval csak ajánlani tudom.
  • DJI Phantom tulajdonos – Szintén.
  • DOE társalgó – A Drónpilóták Országos Egyesületének tagjai vannak itt. Elég apró a létszám, de ez ne tévesszen meg senkit, elég aktív a csoport. Akit érdekelnek a drónszabályok és a drónos események az mindenképp foglalja el itt is a helyét.
  • Légtér – Apropó szabályok, a légtér.hu hivatalos facebook csoportja.
  • Drón fotók és videók – A drónos fotók és videók lelőhelye. Ha ilyen jellegű képek vagy videók érdekelnek akkor itt a helyed.
  • Drónkereső – jobb ha van és nem kell, mint ha nem lenne, de kéne.

Ha még több drónos cikk érdekelne, van bőven, a szabályoktól kezdve, az oktatásig. – Megnézem a drónok kategóriát!

Kimaradt egy csoport?

Jelezd kommentben vagy e-mailben, és kiegészítem a listát!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers