Bekerült az egyik legnagyobb Behance galériába a drón fotósorozatom

Korábban már volt egy projektem ami a Behance oldalamon elég nagy sikereket ért el. Felfigyelt rá a Premiere Pro is, olyannyira hogy még Twitteren is dobtak egy like-ot. Na, jó, viccet félretéve, azért nem ebben mérjük a sikert.

De azért itt van a screenshot ha nem hiszel nekem.

Basketball from above

A ‘Basketball from above’ címre hallgató drónos projektem két galériába is bekerült, az egyik a ‘Motion’ volt a másik pedig a ‘Premiere Pro’ saját galériája.

Ebben cikkben leírtam mik is azok a galériák, és hogyan is működik a kiválasztás.

Normal is boring?

YES!
Bevallom titkon nagyon reménykedtem ebben a projektben. Nekem a nyitókép az egyik kedvenc képem, és úgy publikáltam a projektet hogy „ez azért hátha kiválasztásra kerül.”

Nem is kellett sokat várni, ugyanis bekerült a ‘Best of Behance’ galéria utáni második legnagyobb galériába, a ‘Photography’-ba.
(A Graphic Design galéria mellett fej-fej mellett a második. Pontos adatokat nem tudok sajnos.)

A projektet ide klikkelve tudod megnézni!

2019. Szeptember 10. – jelenleg első a Photography galériában a projektem.

Hogyan készült?

Lightroomban és Photoshopban készültek a fotók. Volt olyan kép ami több változatban is megjelent, és végül mondjuk bele sem került. De volt olyan is ami több órán keresztül készült.

Nagyon sok munka van benne, ez amiatt is lehet hogy még a publikálás előtti nap is készültek fotók, módosítások, és még akkor is rendezgettem a galériát.

Pici háttérinfó: a nyersanyag bő egy hétig készült, több mint 6 óra repülés és több mint 30.000 lerepült méter van mögötte.

Tetszett a sorozat?

Remélem tetszett a sorozat, ha készítenél velem hasonlót, vagy megtetszett a drónos perspektíva, akkor keress bizalommal fotózás vagy videózás ügyben a kapcsolatban található elérhetőségek egyikén.

Ha pedig a Behance érdekel jobban, akkor nézz szét a blogon, elég sok cikk van ebben a témakörben.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers