Fotós és social media oldalak amikkel NEM foglalkozok

Korábban még kampányt is építettem arra a chatbotom kapcsán hogy minden social media felületen fent vagyok. Ezt még mindig lehet tesztelni.

Most viszont összegyűjtöttem olyan oldalakat amikkel keveset foglalkozok, vagy épp egyáltalán nem. Szóval nézzük is a listát, mert lehet hogy amit én elhanyagolok oldal, neked az lesz a kedvenced.

Az „Unatkozó Panda” főoldala.

Bored Panda

Érdekes és izgalmas fotós projekteket szoktak itt megosztani. Nagyjából reddithez hasonló a működése, like illetve dislike van, fel és le nyilak. Gondolom attól függ egy projekt népszerűsége hogy mennyi interakció érkezik rá.

Mivel nem használom az oldalt így nem tudok róla többet mondani jelenleg. De lehet ezt is letesztelem valamikor.

Reddit

Fontos lenne használni, mégsem fordítok rá elég időt. Működése bonyolultabb mint egy átlagos közösségi oldalé. Akikkel beszéltem azok viszont nem tartották bonyolultnak.

Minden témában van aktivitás, szóval nem csak fotós oldal, hanem egy teljes értékű közösségi oldal.

View Bug

Hasonló a Gurushots-hoz és a Photocrowd oldalhoz. Ezért sem foglalkozok vele, mivel kb ugyanazt tudja. Fotós versenyek indulnak amiket meg lehet nyerni. Közben szavazni kell illetve lehet a többi fotós képére is.

Erről az oldalról sok negatív dolgot is olvastam, pl. hogy a nyertesek nem kapták meg az ígért nyereményeket. De az is lehet hogy ezek csak pletykák.

Photo Vogue

Ezzel az oldallal tervezek majd foglalkozni egy külön cikkben, vagy videós tesztben is, szóval itt röviden írnék róla csak. A Vogue magazin válogat és emel ki a feltöltött képek közül. Azért ez elég menő, nem?

Én regisztrációkor átolvasnám a feltételeket is. Amint kész ezzel kapcsolatban a cikk mindenképp linkelem itt is.

Flickr

Nem nagyon van már élet a Flickr oldalán. Ezért sem vagyok valami aktív rajta. A múltkor töröltem is róla minden képem és új lapot indítottam. Igyekszem némi aktivitást produkálni, de nehéz a „falnak posztolni.”

Na, jó, van kb 4 követőm akik aktívabbak mint én.. 🙂

Amúgy cikkem van a Flickr-ről: elolvasom »

Tovább is van?

Ha esetleg ismersz olyan oldalakat amikkel még nem foglalkoztam írd meg nekem valamelyik elérhetőségemen. Ha pedig tetszett a cikk, nyugodtan küldd el ismerőseidnek is.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers