Indítottam egy fotós versenyt!

Hirtelen felindulásból egy kis tervezés után elindítottam egy eseményt. A fotós mémek és poénok első fotós versenyét. Nevezni már lehet, az esemény október egytől indul. Remélem tetszeni fog a leírás amit írtam hozzá, ezt most egy az egyben ide is másolom. Jó szórakozást. Az eseményt ide klikkelve találod.

Fotós mémek: I. Fotós verseny

Meghirdetjük az első Fotós mémek csoport fotós versenyét a Fotós mémek & poénok facebook csoport szervezésében.
Feltehetően olyan személy fogja megnyerni aki elég jóban van a zsűrivel, szóval nem kell nagyon beleélni magatokat. Persze azért nevezzen mindenki bátran, hiszen, nincs nevezési díj!
Igen, mi ennyire jófejek vagyunk.
Szívesen.

Díjak

  • 1. Helyezett: Nyer egy középkategóriás Nikon/Canon gépet. Hogy mire fogja használni? Valószínűleg eladja majd a f*szba, de hát ennyire tellet nekünk. Ez van, alacsony a költségvetés. Látod még borítóképünk sem lett, csak lekaptunk egy full free stock képet.
  • 2. Helyezett: Ő ugyebár az első vesztes. De adunk egy szar boltban levásárolható 15.000 ft-os utalványt. Semmi nincs a boltban amúgy ami 15.000 forintba kerül, szóval ezen felül még úgyis költenie kell. De mint mondtuk ő az első vesztes.
  • 3. Helyezett: Valami könyvutalványra gondoltunk, mivel ez már nem annyira különleges hely. Szóval ja, legyen mondjuk egy 5 ezres utalvány.

Különdíj

Lesz egy különdíjj is hogy gyűljenek a like-ok. Itt úgyis az nyer aki minden jöttment hülyét visszajelölt facebookon és van arca lájkokat kunyizni. Mindenesetre nekünk ez baromi jó, hiszen a mi eseményünkhöz jön a sok like. Csapassátok, ez egy nagyon fontos hely!
A nyertes kikerül az oldalunkra, meg ugye kipostázzuk neki a sok like-ot is.

Nevezés menete

Töltsd fel az eseményhez a fotód.Lájkold ami tetszik, ha pedig a közönség díjra pályázol értelemszerűen ne lájkold senki képét.
Bármilyen témában lehet nevezni.
Lehet pohoshoppolt alkotás is, de akár „eskü tesó így jött ki a gépből” alkotások is jöhetnek. Ezeknél tüntessük fel a példamondatot is. Nevezd akár a legjobb, legrosszabb fotód, mi meg fogjuk nézni, mert ezt vállaltuk.

Na, de ki a franc fog értékelni? A zsűri.

  • 1. Zsűritag: neves öreg fotós, aki még mindig analóggal streetezik. Nagy név, így őt beválogattuk, megvan felé a respekt. Eskü. Szerinte a photoshop az ördögtől való, így ha manipulált a képed buktad.
  • 2. Zsűritag: fiatal feltörekvő fotós. Azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt, így elég nagyképű. Szerinte mindegyik nevező egy szar. (mondjuk ezt mi is így gondoljuk). Mivel muszáj, szánalomból ki fogják választani a legkevésbé rossz fotót.
  • 3. Zsűritag: Nem fotós, egy 35 körüli nő aki marketinges vagy HRes vagy franc tudja, igazából nem beszélgettünk vele sokat, ő a szponzortól jött, akik feltétele az volt hogy hagy legyen zsűritag.
  • 4. Zsűritag: Az egyetlen igazán tehetséges fotós a zsűriből, de a többiek úgyis leszavazzák majd. Ha haverkodsz vele viszont, akkor bukod a nyerési esélyeidet.

Az utalványokat meg mindent a szponzorunk biztosított. Ezúton is köszönjük nekik.
Győzzön a jobbik!

Készülj fel a versenyre ezekkel a cikkekkel

Hogyan kezdjek el fotózni? Nálunk bárki nyerhet. Még akkor is van esélyed ha ma kattintasz fotót első alkalommal: https://blog.szaboviktor.com/2019/08/03/hogyan-kezdjek-el-fotozni/
7 hiba amit kezdő fotósként elkövethetsz:
https://blog.szaboviktor.com/2019/08/10/7-hiba-amit-kezdo-fotoskent-elkovethetsz/
Ha lopott képpel indulnál, van egy rossz hírünk:
https://blog.szaboviktor.com/2019/06/22/hova-kerul-a-netre-feltoltott-fenykepem-esettanulmany/
6 ok amiért megéri fotós versenyekre nevezni, mint pl. ez is!
https://blog.szaboviktor.com/2019/07/20/6-ok-amiert-megeri-nevezned-fotos-versenyekre/
Ha meghívsz pár embert az eseményre akkor, megköszönjük.
Ja, mit vártál? Nehogy már még külön díjakat osszunk ezért is.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers