500px shortlist galériák ahova bekerültek a fotóim

Újabb shortlist-re kerültem fel, így úgy döntöttem hogy ezek az 500px shortlist-ek nem külön cikkekben fognak megjelenni, hanem egy nagy cikkben. Az elmúlt időszak listáit itt tudod megtekinteni. Ezt a cikket pedig folyamatosan frissítem. Legfelül fogod a legfrissebb galériát találni.

Mi az az 500px shortlist galéria?

A shortlist galéria tartalmazza a fotós versenyek után azok képeit akik esélyesek voltak a győzelemre. Így motiválva a versenyzőket és elismerve, hogy van keresnivalójuk az ilyen versenyeken.

Hands in Frame Licensing Quest: Shortlist

Hands in Frame Licensing Quest: Shortlist

2020-ban az első shortlist ahol landolt az egyik fotóm. Nézd meg a teljes galériát.

Celebrate! Licensing Quest: Shortlist

Celebrate! Licensing Quest: Shortlist

Hanyadik shortlistem ez 2019-ben? Magam sem tudom. Még jó hogy vezetem ezt a listát. Kilencedik. Az ünneplős licenszelős shortlistet ide klikkelve éred el.

Questmas: 'Negative Space' winner & shortlist
Questmas

Questmas: ‘Negative Space’ winner & shortlist

Erre a galériára már külön kiírták azt is hogy a nyertes is benne van. Ennyi újdonság van a többihez képest, illetve még annyi hogy ez a karácsonyi questek közül került ki, ami a Questmas névre hallgat. A galériát ide klikkelve éred el.

The Great Outdoors Quest: Shortlist
500px galéria ahova bekerült a fotóm
Az első a galériában az én fotóm.

The Great Outdoors Quest: Shortlist

Nyolcadik shortlist galéria ahova bekerült a fotóm. Ami remek hír, hiszen az én képem nyitja a galériát. Örülök!

A galériát ide klikkelve tudod megnézni. »

Két fotóm a háromból ami felkerült a shortlist galáriba.

En Route Licensing Quest: Shortlist

Utazás. A fenti shortlist galériában megtalálható három fotóm is. Itt tudjátok meglesni a galériát. Ez a hetedik shortlist galéria ahova bekerültek a fotóim. Igaz, ha összeszámolod akkor itt csak hatot találsz, mivel az egyikről külön írtam az 500px születésnapi cikkjében. Ott nyertem is, szóval határeset hogy hívhatjuk-e shortlistnek.

A galéria nyitóképe az én fotóm.

Cottage Weekend Licensing Quest: Shortlist

Bár a versenyt én nyertem, a shortlist-re felkerült a nyertes képen kívül még egy másik fotóm is. Arról hogy megnyertem ezt a quest-et, itt tudsz olvasni, a galériát pedig itt éred el.

500px shortlist
újab fotóm került be
Középen balról a második az én fotóm.

Morning Coffee Quest: Shortlist

A reggeli kávés kihíváson is célba ért egy fotóm. Fent láthatod a második sor második fotóját ami bekerült a galériába. A teljes galériát ide kattintva tudod megnézni.

Through Your Phone Quest: Shortlist on 500px page
Itt látható egymás után a négy fotó ami bekerült a galériába.

Through Your Phone Quest: Shortlist

A világ a telefon kijelzőjén át. Erre a shortlist-re négy fotóm is felkerült. Ide kattintva tudod megnézni a teljes galériát.

The Color Orange: Shortlist

Született belőle korábban cikk, itt narancssárga képekkel kellett nevezni. Az egyik füstbombás fotóm bekerült. A galériát itt éred el.

Beach Day Quest: Shortlist

Ide két fotóm is bekerült, az egyik később nyert is egy versenyt. Ehhez a Quest-hez is tartozik egy cikk, ahol részletesebben fejtegettem a shortlist-eket. Ezt a galériát is eléred itt.

500px fotós oldal
Fotó: Szabó Viktor

De nem nyertem meg a fotós versenyt

Viszont elég pozitív visszacsatolás hogy jó úton haladsz afelé hogy nyerj is egyet. Számos cikkem született már ebben a témában, amiben azt a tudást átadom amit eddig szereztem. Teszteltem a fotós oldalakat, és a legtöbben aktív is vagyok rendszeresen.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers