500px shortlist verseny

Újabb shortlist-re kerültem fel, így úgy döntöttem hogy ezek az 500px shortlist-ek nem külön cikkekben fognak megjelenni, hanem egy nagy cikkben. Az elmúlt időszak listáit itt tudod megtekinteni. Ezt a cikket pedig folyamatosan frissítem. Legfelül fogod a legfrisebb galériát találni.

Mi az az 500px shortlist galéria?

A shortlist galéria tartalmazza a fotós versenyek után azok képeit akik esélyesek voltak a győzelemre. Így motiválva a versenyzőket és elismerve, hogy van keresnivalójuk az ilyen versenyeken.

Through Your Phone Quest: Shortlist on 500px page
Itt látható egymás után a négy fotó ami bekerült a galériába.

Through Your Phone Quest: Shortlist

A világ a telefon kijelzőjén át. Erre a shortlist-re négy fotóm is felkerült. Ide kattintva tudod megnézni a teljes galériát.

The Color Orange: Shortlist

Született belőle korábban cikk, itt narancssárga képekkel kellett nevezni. Az egyik füstbombás fotóm bekerült. A galériát itt éred el.

Beach Day Quest: Shortlist

Ide két fotóm is bekerült, az egyik később nyert is egy versenyt. Ehhez a Quest-hez is tartozik egy cikk, ahol részletesebben fejtegettem a shortlist-eket. Ezt a galériát is eléred itt.

500px fotós oldal
Fotó: Szabó Viktor

De nem nyertem meg a fotós versenyt

Viszont elég pozitív visszacsatolás hogy jó úton haladsz afelé hogy nyerj is egyet. Számos cikkem született már ebben a témában, amiben azt a tudást átadom amit eddig szereztem. Teszteltem a fotós oldalakat, és a legtöbben aktív is vagyok rendszeresen.

Ha nem akarsz lemaradni az új cikkekről, iratkozz fel a cikk értesítőre. Csak cikkek és semmi egyéb.

Csatlakozás a többi 656 feliratkozókhoz