Új munkánk: Raul Nincs bocsánat videoklip

Korábban már több előadónak többek között Horusnak a Children of Distance-ből, és Hekiii x Jboy-éknak is készítettem werk fotókat videoklip forgatáson. Most épp Raul új Nincs bocsánat című klipjén töltöttem be ugyanezt a szerepet kiegészítve a drónos operatőrködéssel.

Raul – Nincs bocsánat

Ilyenkor mindig mesélni szoktam a forgatásokról egy kicsit. A felvétel több napos volt, én viszont csak az utolsó napon csatlakoztam. Ennek ellenére az is elég eseménydús volt, mivel az ország két ellentétes pontján volt a két helyszín ahova mentünk.

autóbontó
roncstelep
Raul nincs bocsánat klipforgatásán
Első helyszín. Fotó: Szabó Viktor

Roncstelep, autóbontó

Az első helyszín egy roncstelep, vagy autóbontó volt. Itt elég sok jelenet készült, és egy kocsit is hátrahagytunk magunk után, eléggé használhatatlan állapotban. Ezek a jelenetek elég látványosra sikerültek.

Végülis, mit szépítsük, szétvertünk egy kocsit a helyszínen.

budha templom
magyarországon
a Raul nincs bocsánat klipforgatás
Templom Fotó: Szabó Viktor

Budha templom

Következő helyszínünk már sokkal nyugisabb hely volt, egy Budha templomot látogattunk meg, és ott forgattunk drónnal is. Elég jó hangulatú hely volt. Itt még mások nem forgattak videoklipet, így elég különleges is ez a hely ilyen szempontból.

Ha szeretsz kikapcsolódni, a természetben sétálgatni és megnyugodni akkor bátran tudom ajánlani az ilyen és ehhez hasonló helyszíneket. Be is rakok ide még pár képet hogy lásd mire is gondolok, és megmutassak olyan helyeket is amik nincsenek benne a klipben.

Raul Nincs bocsánat teljes klip

A forgatás amúgy nagyon jó hangulatban telt, ami ilyenkor nagyon fontos, hiszen egy egész napot töltöttünk utazással és munkával.

A teljes klipet itt tudod megtekinteni:

Ha pedig megnéznéd a többi képet is akkor az instámon kívül találsz még egy Behance projektet és a weblapomon egy portfóliót is.

Ha szeretnéd hogy a te videoklipedet is mi forgassunk, vagy csak drón felvételeket szeretnél, esetleg werk fotózást/videózást, akkor keress bizalommal.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers