Magyarország 360 fotópályázat, 10 éves 500px, Unsplash verseny

Három fotópályázat lesz a cikkben amit összeszedtem most neked. Nevezz! Nyerj! Remélem valamelyik vip csoporttag nyer, vagy valamelyik olvasóm. Ha nyersz, akkor mindenképp írj nekem!

Korábban már írtam olyan fotós versenyekről amikre nevezned kell, itt a MediaMarkt és a Myactioncam drónos versenye volt terítéken.

magyarország 360 fotópályázat
A Magyarország 360 fotópályázat elég szép nyereményeket tartogat számunkra.

Magyarország 360 fotópályázat

Elsőként kerül megrendezésre ez a fotópályázat, így nagyon izgalmasan indul! Valami új, ami még nincs elrontva, amiből még baromi jó dolog kisülhet! Nem is kis pénzekről beszélünk ugyanis, az első hely 1 misit kap, mindhárom kategóriában.

  • Természet és táj
  • Épített és tárgyi örökség
  • Városi és vidéki közösségi életképek

Nevezési határidő október 18, nevezni pedig itt tudsz.

Celebrating 10 Years of Photography quest open page
A quest borítóképe.

Celebrating 10 Years of Photography

10 éves a kedvenc fotós oldalam az 500px. 1000 darab nyereményt osztanak ki, nevezni pedig egy fotóval kell. A leírásban meg kell adni miért ez szerintünk a legjobb képünk. Mondjuk ez nem fotópályázat, inkább fotós verseny.

Október 29-ig tudsz nevezni ide kattintva.

Unsplash Awards 2019
Az Unsplash idén is tart év végi nagy versenyt.

Unsplash Awards 2019

Október 10-ig lehet nevezni 10 kategóriában. Ha bővebben olvasnál az Unsplash-ről akkor találsz a blogon is sok cikket, illetve írtak ők is erről a versenyről egy összefoglalót. Kategóriánként idén is három fotót tudsz beküldeni. A zsűriben pedig ülnek tagok a Netflixtől, a Pinteresttől, az Airbnb-től, szóval érdekes lesz az biztos.

Október 31. a nevezési határidő, ide klikkelve pedig tudsz nevezni.

Megéri fotós versenyekre, fotópályázatokra nevezni?

A nyereményeken kívül? Természetesen megéri. Összegyűjtöttem hat olyan indokot ami bizonyítja hogy megéri pályázni az ilyen versenyeken. Mellesleg, én magam is nyertem már ilyen fotópályázatot.

Közben az egyik csoportomban indítottam saját fotós versenyt, érdekességképp, olvasd el! Jó szórakozást kívánok hozzá. 🙂

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers