Fotózz 1 éven keresztül kreatívan: 53 fotós hét kihívás

Elkészítettem az 53 fotós hét című fotóz kihívást. Sok fotós kihívás szokott lenni, kezdve a 365 napos kihívással, én viszont most sajátot kreáltam, saját szabályokkal. Szerintem sokkal jobban, és könnyebben, de kreatívabban teljesíthető lesz mint a többi.

Összegyűjtöttem 53 témát amit elküldök neked. De hogy is fog ez kinézni a gyakorlatban?

Különleges és ingyenesen letölthető képszerkesztő appok amik futnak androidon és ios-en is. Teszteltem mindkét app tud elég sok...

Fotós kihívás kezdete

Ahhoz hogy minden héten megkapd a kihívást, fel kell iratkoznod egy listára. Ezen a listán csak azok kapnak helyet akik részt vesznek a kihívásban. Nem küldök a listára semmi mást, sem híreket, sem érdekességeket, semmit ami nem kapcsolódik a kihíváshoz.

Tehát bátran feliratkozhatsz. Ha mondjuk érdekel a rendes hírlevél is, ahol szintén nincs spam, csak hasznos információ, azt is eléred.

Nos, most hogy ezzel megvagyunk, vázolom a következő lépéseket.

Fotó: Szabó Viktor

Mikor kapom meg a témát?

Minden hétfőn érkezik egy e-mail amiben a heti téma lesz. Egy heted van rá kereken, így elég sok idő ahhoz hogy kreatívan, minőségien meg tudd valósítani. Benne van egy hétvége is, így nem lehet kifogás az idő sem.

A 365 napos kihívásoknál azt tapasztaltam hogy nem minden nap van erő, kedv, és idő arra hogy fotózzunk is, vagy kreatívkodjunk is.

Mi történik ha nem tetszik a téma?

Ha nem tetszik a téma, vagy nem tudod megvalósítani, kapsz egy jelszót az egyik blogcikkhez, amiben megtalálod a hétre/hónapra vonatkozó alternatív témát. De akár nekem is írhatsz személyesen és segítek én is.

Fotó: Szabó Viktor

Publikálás

Töltsd fel instára, vagy twitterre az elkészült fotót a #53fotoshet tag-re. Jelenleg még ez a tag üres, így csak a mi fotóink lesznek ott. Én minden héten megnézem ezeket, és amikor készül összefoglaló cikk, akkor igyekszem megmutatni ki milyen fotót csinált.

Csatlakozz!

Bármikor csatlakozhatsz. Ha év közben iratkozol fel, akkor onnantól kapod majd a témákat. Bátran csatlakozz be. Nem feltétlen kell publikálni sem ezeket a fotókat, már annak is örülök ha kicsit megmozgatja a fantáziád, és inspirál, kreatívabbá tesz. Találkozunk 2020-ban!

Elindult a kihívás!

Ez ne szegje kedved, még év közben is csatlakozhatsz! Az eddigi témákat összegyűjtve itt találod.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers