Így ünnepelt a 10 éves 500px

10. születésnapját ünnepelt a népszerű fotós oldal, az 500px. Különleges quest is tartozott az eseményhez, ami elég extrára sikerült.

Celebrating 10 Years of Photography

A versenybe egy darab fotóval lehetett nevezni. Ha többel neveztük, akkor az első beküldött fotó volt az érvényes. A leírásban pedig meg kellett adni hogy miért ez a kedvenc fotónk. Többféle nyeremény is volt amik elég nagyok, de egy 10 éves szülinapot illik is megünnepelni méltó módon.

  • Az első hely 1000 dollárt kap.
  • A második 500 dollárt.
  • A harmadik helyezett pedig 250 dollárt nyer.
  • Emellett pedig 1000 darab PRO tagságot is kapnak a szerencsés nevezők. 1 PRO tagságnak gyorsan utána is számoltam, összesen 120 dollár körülbelül. Jelenleg az 35 ezer forintnak felel meg.

A nyerteseket még nem jelentették be, de a nevezés már lezárult. Közben pedig létrejött egy vélhetőleg shortlist galéria is, ahova az én fotóm is bekerült. A gelériát amúgy ide kattintva éred el, a quest-et pedig ide kattintva.

Az 500px kedvencei galériában kapott helyet a fotóm.

Update: Több mint 20 ezer fotós nevezett, ebből kerültem be az 1000-be akik PRO tagságot kaptak, és a TOP100-ba akik bekerültek a galériába is.

Én és az 500px

Összeszedtem a cikkeket amiket az oldalról írtam, így részemről ez a születésnapi különkiadás.

Shortlist galéria

Kezdjük a legfrissebbel. Ide gyűjtöm a Shortlist galériákat. De csak azokat ahova bekerültek az én fotóim is. Mi az a shortlist galéria?

Megnyertem egy fotós versenyt

Az egyik fotós versenyüket meg is nyertem idén, így arról is beszámoltam a blogon.

Mi az az 500px?

Részletes tesztet, vagy bemutatót, vagy ahogy tetszik, videós leírást készítettem az oldalról. Ezt itt tudjátok megnézni.

Inspiráció

Az egyik versenynél az én fotóm is bekerült az inspirációk közé.

Editors choice

Az egyik fotóm pedig Editors choice lett, azaz kiemelték az oldal szerkesztői. Ez később még a Lightroom oldalán is visszaköszönt amúgy, ami elég nagy megtiszteltetés volt.

Jelenlegi 500px profilom. Érdemes ott lenni a legtöbb fotós oldalon. Fotó: Szabó Viktor

Érdemes ezekre a versenyekre nevezni

Illetve a legtöbb fotós oldal használatából csak profitálni lehet, minimális időbefektetéssel. Nem kellenek nagy dolgok, csak napi három perc amíg feltöltöd a képet. Hasznos tippjeim és trükkjeim is vannak a témában összegyűjtve.

Hogyan tölts fel képeket a fotós oldalakra? – Nagyobb elérés, nagyobb figyelem. Mindenki ezt szeretné. Van videó is a cikkben.

Miért nevezzek fotós versenyre? – Megéri vajon? Mit profitálhatok belőle ha nem nyerek? Ha már vannak fotóid, akkor szintén kis energia és időbefektetés ezekre nevezni, majd várni a nyereményt.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers