Miről szól a Fall mood videóm?

Úgy gondoltam írok pár sort a ma megjelent videómról. Három hónapot láthatunk nyolc percbe sűrítve. Szeptemberben kezdtem és November utolsó napjáig forgattam. A forgatásaim, az ősz hangulatai, az utazások, és minden egyéb megtalálható a videóban.

Amolyan vlog szerűség, de mégsem. Videónaplónak mondanám, de az sem illik rá.

Az előző videó tartalmából

Korábban már beszámoltam egy ilyen három hónapos projektről, azt Summer mood néven találod a csatornámon. Ez a három nyári hónapot ölelte fel. Erről született is cikk a Miről szól a Summer mood videóm címmel. Ott beszámoltam többek között arról is hogy hogyan kezdtem el vlogolni, és miért.

Fall mood

Sok pozitív és sok negatív visszajelzés érkezett az előző videók kapcsán ezeket igyekeztem most kijavítani, illetve itt más az alap hangulat is, szóval sok új dolog is található a videóban.

Zenék

A zenei listát most is összeraktam. A bevétel nagy részét ők viszik el. Milyen nagy részét? Az összeset!

A teljes zenei listát ide klikkelve tudod megfülelni Spotify-on.

Szabó Viktor videó: Fall mood
Fotó: Szabó Viktor

Winter mood is coming?

Ebben a formában nem fogom folytatni. Vagyis, meglátom mit fogok erről gondolni December végén. Most úgy érzem ez a három hónap túl sok. Főleg hogy a tél közepében benne van a karácsony is, a videó pedig március elején érkezne ha itt is tartanám a három hónapot.

Folytatás mindenképpen lesz, de az is lehet hogy a telet két részletre osztom. Illetve sok olyan jelenet van, sőt rengeteg, ami nem került bele az elmúlt két videóba. Tervben van az is hogy több snittet forgatok majd géppel, és kevesebbet telefonnal, csak hát a kényelem, meg általában a telefon van nálam.

Szóval, a reklám után jövünk. Valamilyen formában biztos.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers