A 9 legnépszerűbb cikk a blogon 2019-ben

A 2019-es évértékelőben inkább 2020-ról volt szó, most viszont sorba szedtem a 2019-es év legnépszerűbb, legolvasottabb, vagy épp legfelkapottabb cikkeit a fotós blog-on. A sorrend nem olvasottság szerint lesz.

smoke bomb photography
Fotó: Szabó Viktor

Füstbombás fotózás

Az egyik slágertéma 2019-ben a füstbombás fotózás volt. Rengeteg olvasták a részletes leírásom amiben a vásárlástól a használaton át, az utómunkáig mindent leírtam. Olvasd el a cikket. »

lensball fotózás
Fotó: Szabó Viktor

5 tipp a lensball fotózáshoz

Szintén elég népszerű téma volt a lensball. Ez az üveggömbös fotózás még mindig népszerű a kezdő fotósok körében. Egy időben én is napi szinten készítettem ilyen fotókat. Olvasd el az öt tippet és trükköt amit összegyűjtöttem. »

Csatlakozz a mobilfotós héthez! Tovább »

Az 5 legjobb képszerkesztő app mobilra

Az egyik legnépszerűbb cikk az volt amiben összegyűjtöttem a legjobb képszerkesztő appokat mobilra. Részben emiatt is döntöttem úgy hogy az első tematikus hét a blogon a mobilfotózás köré fog épülni. Olvasd el a cikket. »

Hova kerül a netre feltöltött fotóm?

Az első esettanulmányom is a legjobb 9 cikk között van aminek nagyon örülök. Olyan szolgáltatásokat kerestem amik megmutatják hogy hol és mikor használták fel a fotód az interneten. Nagyon hasznos mindenkinek. Olvasd el ha van kedved. »

instagram design
Forrás: Instagram

Instagram tippek

Szintén sláger téma volt az instagram, de amilyen nagy hype volt mögötte, a csökkenő elérések olyan hamar ölték meg az egészet. Elfogytak a tippek, trükkök, és maradt a szenvedés, vagy épp a hirdetés. Azért ha gondolod olvasd el a cikket. »

Stock fotó oldalak

Összegyűjtöttem a legjobb stock fotós oldalakat. Több mint 40 oldalt gyűjtöttem és teszteltem, majd ebből az 5 legjobbat egy videó keretein belül cikkel együtt publikáltam is. Olvasd el vagy nézd meg. »

Fotó: Szabó Viktor

Legjobb fotós és drónos helyek Magyarországon

Jövőre ezt a témát is szeretném továbbvinni, vannak terveim, csak idő kell hozzá. Két hatalmas térkép van a cikkben amiben helyek vannak fotózásra és drónozásra is. Tippekkel, véleményekkel és képekkel. Nézd meg. »

Gurushots: bemutató videó

Szintén rengeteg embert érdekelt a Gurushots oldal. Ezzel is nagyon sokat foglalkoztam, a youtube-on az egyik legnépszerűbb videóm is ezzel az oldallal kapcsolatos. Nézd meg a cikket. »

Fotós viccek gyűjteménye

A fotós viccek, poénok is sok embert érdekeltek. Az itt található válogatás is bekerült a legjobb 9-be. Olvasd el. »

2020: Pörög tovább a fotós blog

Köszönöm az egész éves figyelmet! Jövőre találkozunk újabb cikkekkel, szóval remélem még itt lesztek velem. Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok neked.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers