1 millió fotómegtekintés az 500px profilomon

2016-ban regisztráltam az 500px fotós oldalra. Azóta eltelt pár év, és most sikeresen átlépte a profilom az 1 millió fotómegtekintést. Ennek örömére összegyűjtöttem az elmúlt hetek eseményeit, illetve azokat az apró sikereket amiket mondjuk csak Instagramon vagy Linkedinen osztottam meg, és nem született belőlük cikk.

500px Collection: Minimalism
500px Collection: Minimalism

Dübörögnek a shortlist-ek!

A Shortlist-ekről már sok szó esett itt a blogon. Vezettem 2019-ben is egy cikket amiben gyűjtögettem ezeket, és 2020-ra is nyitottam egyet. Idén nem csak versenyek után lehet bekerülni ilyen listákra, hanem vannak heti kihívások is, konkrétan ha jól tudom minden héten öt, ezekre is lehet nevezni.

Ha pedig neveztél, de nem nyertél, akkor itt is bekerülhetsz a heti összefoglaló listába.

Az első kiemelésem az 500px Instagram oldalán.

Kiemelve instán is

Az egyik kedvenc képem ami korábban bekerült az Editors’ choice-be is, most kapott egy kiemelést instán is. Ez volt az első hogy kikerültem ide. Ami durva, hiszen van egy millió követőjük itt is. Bár olyan nagy mennyiségű követőt és elérést nem hozott, nem történt kiugrás a statisztikáimban.

Majd megtörtént a második kiemelés is miután elértem az 1 milliót a profilommal, bár érdekes hogy itt meg elfelejtették megjelölni az insta oldalam.

Még több 500px

Még több cikket itt lent találsz az 500px-ről. Vannak videós tesztek, szöveges tesztek, leírások, tutorialok és sikersztorik is az oldalról. Na meg tippek hogy jobban pörögjön a felület.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers