Adobe előfizetés ingyen? Létezik!

Na, persze. Tudjuk jól hogy semmi sincs ingyen, de most találtam egy megoldást aminek segítségével nem pénzzel kell fizetned érte.
Akkor mivel?
A lelkeddel. 🙂
Ennyire azért nem drámai a dolog, viccelek csak. Fizethetsz érte fotókkal is.

Ingyen Adobe előfizetés, fotókért cserébe

Az Adobe létrehozott egy Adobe Stock’s Contributor bonus nevű programot. Ez a stock fotós oldalát érinti. Ha az idei évben feltöltöttél elég sok fotót, és ebből jóváhagytak 300 darabot, akkor máris tiéd az egy éves jutalom előfizetés. De ugyanúgy működik videóval is a dolog.

  • Ha sikerül 2019 december 31-ig a 300 fotó akkor 1 év Photography plan a jutalom. A beküldött tartalmak 50%-át el kell hogy fogadják.
  • Ugyanígy van a százalékos limit videók kapcsán is, de ott 1 évnyi Creative Cloud All Apps plan a jutalom.

Megéri? Naná! Hiszen a feltöltött tartalmaidért te is kapsz pénzt ha valaki használja őket, mivel ez egy stock fotós oldal. Megnézem az Adobe stock oldalát »

Miért éri meg az Adobe-nak?

Hány embert vesz rá vajon ez az akció arra hogy feltöltsön most fotókat? Lehet eddig nem is használta volna, de így megpróbálkozik a 300 képpel. Persze reklámot nem láttam ilyen téren, nem is hirdetik. Én is csak épp hogy rátaláltam. Ha tudom ezt előre szólok. Na meg elkezdek feltölteni fotókat.

Adobe creative cloud előfizetés ingyen

FAQ

Itt tudsz olvasni részleteket a bónusz programról ha kevés lenne amit leírtam. Ha sikerült bejutnod, mindenképp írd meg nekem üzenetben valahol.

UPDATE:

Valamiért jelenleg szünetel ez a FAQ oldal. 2021-ben frissítem a cikket, amint lesz új infó. A fotókat és videókat januártól decemberig kell feltölteni.

Más oldalak viszont írnak róla, pl az Adobe blogon is van egy cikk. Nem tudom 2021-ben indul-e amint indul, igyekszem majd frissíteni a cikket. https://blog.adobe.com/en/publish/2019/08/09/creative-cloud-bonus-for-adobe-stock-contributors.html#gs.l4r35l

Mit kell tudni a stock fotózásról?

Annyit írtam már a stock fotózásról, hogy külön kategóriát is kaptak a cikkek. A keresőben is rengeteg tartalmat találsz. Ezek folyamatosan bővülnek. Pár segítség ahhoz hogy megszerezhesd az ingyenes Adobe előfizetést:

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers