BeReal: Egy közösségi oldal, ami őszinte szeretne lenni

Facebook, insta, filterek, széppé varázsoló effektek, mindig mindenhol a legjobb formában pózolva. Ismerős? Mára már mindenki tudja hogy a social media oldalakon hazudunk, másoknak és magunknak is. Ezt unta meg a BeReal fejlesztőcsapata, és létrehozta az új innovatív közösségi oldalt.

Mit tud a BeReal?

Az insta és a snapchat ötvözésének mondanám. Lényegében arról szól hogy mutasd meg az őszinte valóságot.

  • Nincs lehetőség az oldalon filterekkel, effektekkel manipulálni a feltöltött fotókat.
  • Nincs lehetőség feltölteni előre elkészített fotókat.

Jó, de akkor mit lehet itt csinálni?

Naponta egyszer egy random időpontban érkezik egy értesítés és 2 perced van lőni egy fotót. Ilyenkor az első és hátsó kamerád is használja az app. Majd posztolhatod is egy rövid leírással. 24 óráig elérhető lesz. Ha pedig véletlen lemaradtál a két percről, akkor az aznapi posztod buktad. A videóban meg is mutatom hogy néz ki az app.

Emellett kapunk alap funkciókat, tudjuk követni barátaink, látjuk őket és egy másik fülön látunk random embereket is. Vissza tudjuk nézni a korábbi „Real”-elet, és le is tudjuk őket menteni. Nagyjából ennyi funkcióval bír az oldal.

Te mit gondolsz róla? Maradandó lesz, vagy csak egy egyszeri hype lesz ez a mostani, mint anno a Clubhouse esetén, és jövőre már erre sem fogunk emlékezni?

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers