Csodás Magyarország x Metha DJ – a kamera előtt

Ma egy különleges projekt első részét mutatok meg, amin rengeteg ember dolgozott együtt. A Magyar Turisztikai ügynökség (MTÜ), és a Be Massive Horizon csapata indította el a kezdeményezést, a Csodás Magyarország pedig megtámogatta az egészet.

Elektronikus zenei országjárás virtuálisan

A projekt a koronavírus ideje alatt született meg, és a legtöbb videó akkor is készült. Exklúzív DJ szettel, amit az első videóban Metha DJ készített, nézhetjük meg mennyire szép tavasszal a Hámori-tó környéke Lillefüreden. Mondjuk az MTU oldalán egy picit szebben fogalmazzák meg mi is a projekt célja, szóval mutatom:

Egyedi kezdeményezést indít útjára a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Be Massive Horizon csapatával együttműködve: a kedvelt hazai úti célok látnivalóiról készült videókat a magyar elektronikus zene különleges hangzásával ötvözi, hazánk rejtett kincseinek felfedezésére bíztatva.

Drón, utómunka, vágás

A videót a HD Pictures Studio-val közösen azaz Hőna Dáviddal közösen készítettük. Én készítettem a légifelvételeket, ő pedig a „földit”, a vágást, és a teljes utómunkát.

A Be Massive Horizon csapata korábban már több szabadtéri elektronikus zenei rendezvényt is szervezett többek között a keszthelyi Festetics Kastély parkjában, a Dunakanyarban, illetve Debrecenben, a nagyerdei Víztoronynál. Fontos céljuk, hogy egy-egy zenei rendezvény vonzóvá és ismerté tegye az adott helyszínt is, hogy a fesztiválozók később barátaikkal, családjukkal együtt újra felkeressék és jobban megismerjék.

írja a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)

A fent említett Festetics Kastélyos eseményen egyébként én is forgattam tavaly, akkor Jay Lumen-nek készítettem aftermovie videót.

Drón fotó: Szabó Viktor

A projekt többi része

A másik három videó is hamarosan érkezik. Kiegészítem majd ez a cikket is velük, amint megjelennek.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers