Mesebeli látvány – írta a HAON.hu a fotósorozatomról

Megjelent 2020 márciusában a legújabb légifotós sorozatom, ami nem másról készült mint a debreceni Vekeri-tóról. Korábban már beszámoltam a tóról itt a blogon is, akkor kapott egy elég nagy cikket. Ide kattintva tudod elolvasni ezt a korábbi beszámolót, de ha tudsz angolul akkor az eredeti projekt alatt is leírtam.

Fotó: Szabó Viktor

Dead lake series

A projekt végül a Dead Lake nevet kapta, mivel ez illett legjobban a tó mai helyzetére. A teljes projektet ide kattintva tudod megnézni, amiben ott van az összes fotó és egy összefoglaló videó is.

Fotó: Szabó Viktor – HAON.hu

A projekt egyébként elég sikeres volt a közösségi oldalakon főleg a Debreceniek körében. A mai napon viszont a HAON.hu is közölt róla egy cikket amit ezúton is nagyon köszönök.

Meg van egyébként szerintem a szépsége az egésznek, amellett hogy tudjuk hogy a tó pusztul és már lehet hogy soha nem lesz a régi. Aki pedig jobban megnézi a projektet láthatja hogy a videó és a fotók is teljesen más színezést kaptak. Ez nem amiatt van mert ne tudnám a preseteket átkonvertálni, hanem szándékosan kapott a videó „realista” a fotók pedig kicsit szaturáltabb, kevésbé realista színezést.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 857 other subscribers