Deep water fotósorozatom nemzetközi sikerei

Korábban már beszámoltam az ősszel készült fotósorozatomról a Deep water-ről. Akkor szinte mindent le is írtam róla, még a cím jelentését is. Most viszont a projekt sikereit gyűjtöttem össze.

Deep water a YouPic-en

A Youpic oldalát már csak „hobby” célra használom. Szoktam még napi szinten használni, de már csak annyi célom van vele hogy az 1 millió megtekintést elérjem. Ez persze nem azt jelenti hogy rossz oldal lenne, vagy fölösleges lenne használni, csak nekem alakultak át a céljaim. De erről majd beszámolok valamikor.

Szabó Viktor Deep water sorozatából kiemelt három fotó a Youpic oldalán.
A fenti három kép a Deep water sorozatom része.

Az 1 millióhoz tartó utamat eléggé megdobta hogy egymás után három nap három fotóm is kiemelték a sorozatból. Elég ritka az ilyen. Ráadásul az utolsó kiemelés akkorát ment hogy bekerült a második helyre a TOP fotóim közé.

Drón fotó: Szabó Viktor

Behance kiemelés

Igen. Jelenleg az egyik legnagyobb dolog az online fotós közösségekben ha a Behance csapata emeli ki a projekted. Hetedik alkalommal történik ez meg, és minden alkalommal születik is belőle cikk.

A Deep water drón fotós sorozatom kiemelve a Behance oldalán a Photography galériában.
A Photography galériában kiemelve a projektem. 2019. 01. 17.

A Best of Behance után az egyik legnagyobb galéria a Photography ahova sikeresen bekerült a projektem. Nagyon örülök neki. Úgy látszik megérte kivárni és jó időben publikálni, illetve dolgozni vele. A teljes projektet ide kattintva tudod megnézni.

Szabó Viktor Deep water projektje
Mobilon a Photograpghy galéria.

Korábbi projektek amikről írtam

Ha pedig arra vagy kíváncsi hogyan érhetnéd el te is hogy kiemeljék a projekted, olvasd el ezt a cikket.

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 855 other subscribers