Explorest: jó kezdeményezés, vagy elcsépelt ötlet?

Belefutottam egy applikáció hirdetésébe a minap. Már kerestem tesztre ilyen appokat, oldalakat, de az az igazság hogy vagy teljesen fizetős modellel találkoztam eddig, vagy olyannal ami nem működött, vagy épp nem felelt meg az elvárásaimnak. Most egy elég gyerekcipőben járó appot mutatok be.

Explorest app
Explorest: applikáció utazáshoz

Lokációk keresése, megosztása

Alapból a fotósokat célozza meg az applikáció. Helyeket kereshetünk, amikről részletes leírást is kapunk. Ezeket elmenthetjük, és jelölhetjük azt is hogyha már meglátogattuk őket. Fotókat is adhatunk hozzá, illetve elég részletesen is tudunk keresni, pl. színekre.

Explorest
Összesen ennyi lokáció van jelenleg az applikációban.

Működik?

Még sajnos nem. Csak Európai lokációkat találtam, de gondolom majd bővítik. Feltölteni viszont nem tudtam helyeket, vagy nem működik ez a funkció még, vagy pedig kell hozzá valamilyen premium vagy pro tagság. De szerintem az előbbi játszik, hiszen fotózni tudok az appon belül. De csak ennyi, fotózni tudok és semmi több.

Ha kíváncsi vagy az utazós appot itt tudod letölteni, de még csak iOS eszközre »

Explorest
Csak fotózni tudok, de feltölteni nem.

Explorest helyett

Nagyjából hasonló elven működik a csoport amit bemutattam korábban és a google térképek is, amiket szintén bemutattam. Ha tudsz az Explorest-hez hasonló appot akkor jelezd nekem kommentben és megnézem. Köszi!

Kapcsolódó cikkek

Nem szeretnél lemaradni? Kérhetsz csak a cikkekről értesítőt!

Join 856 other subscribers